OptiMind sem testiral približno mesec dni. Ali deluje?

OptiMind je več kot običajen energijski spodbujevalec – gre za kup kakovostnih sestavin. Torej morate razumeti, da je potreben čas, da dobite največji izkoristek. V primerjavi z večino nootropikov, ki sem jih testiral in primerjal, je OptiMind eden najbolj znanih na trgu. Je tudi eden tistih, ki vsebujejo kofein za takojšnje povečanje energije.

Ali OptiMind izpolni svoje obljube? Ali poveča vašo koncentracijo in energijo? Ali OptiMind izboljša vašo umsko zmogljivost? Bi ga jemali?

Ocena

OptiMind sem testiral približno mesec dni. Ali deluje?

Ko sem pred kratkim dobil OptiMind, sem takoj prenehal z jemanjem drugih nootropikov in dodatkov. Svojemu telesu sem dal en teden, da je doseglo »normalno« raven in se očistilo drugih dodatkov. Po tednu čakanja sem začel testirati OptiMind.

Ker sem vedel, da OptiMind vsebuje kofein, sem pričakoval, da bom prvič, ko ga bom poskusil, začutil močan dvig energije.

Pri jemanju nootropikov ponavadi ne čutite ničesar (razen, če se niste predozirali ali poskusili zelo močan nootropik ali pametno drogo). Potrebni so tedni ali celo meseci, da opazite učinke jemanja nootropikov. Nekateri ljudje ne opazijo ničesar, zato jih prenehajo jemati.

Poglejmo, kaj se je zgodilo z OptiMindom:

1. teden: OptiMind sem jemal zjutraj na prazen želodec skupaj z destilirano vodo. Čeprav učinki niso bili tako močni, kot sem pričakovala, sem še vedno opazil povečanje energije. Mislim, da se je to zgodilo zaradi kofeina, ki ga Optimind vsebuje.

2. teden: Nič se ni spremenilo – vsakič, ko sem vzel 2 kapsuli OptiMinda, se mi je zdelo, da se je moja koncentracija nekoliko izboljšala. Ni bilo nič spektakularnega in nekateri moji prijatelji, ki so pred kratkim poskusili OptiMind, so rekli, da ne čutijo ničesar, zato ne pričakujte večjih sprememb v vaši zmogljivosti.

YouTube video

3-4. teden: Po 3 do 4 tednih testiranja OptiMinda, nisem opazil večjih razlik.

Ali vest da stranski učinki CBD niso nevarni oziroma jih je le malo. Še več informacij si lahko preberete s klikom na povezavo.

Drugo v isti kategoriji: