Zdrava hrana za pse

Hladno stiskana hrana za naše male živali

Prehrana, ki jo nudimo našim malim živalim igra ključno vlogo pri ohranjanju njihovega zdravja. To pomeni, da nujno potrebujejo številne minerale, vitamine in druge elemente za pravilen razvoj kosti, imunskega sistema, ohranjanja zdravega kožuha ipd. Psi imajo močan prebavni sistem, vendar to ne pomeni, da so generične konzerve in briketi primerni za dolgotrajno hranjenje naših štirinožnih prijateljev. Vse potrebno in še več vsebuje hladno stiskana zdrava hrana za pse, ki je tudi lahko prebavljiva. To pa je pomembno iz številnih razlogov, kot je boljše počutje, višji nivo energije in močan imunskih sistem našega psa.

Zdrava hrana za pse po postopku hladnega stiskanja

Najbolj pomembna lastnost hladno stiskane hrane za pse je njena bogata vsebina. Vsebuje le najboljše mesto, zelenjavo in tudi sadje. Pogosto pa so vanjo vključena tudi zelišča, ki sestavljajo naravno prehrano volkov in pozitivno vplivajo na zdravje imunskega sistema naših psov. Proces priprave hladno stiskana hrane se izvaja pri nizkih temperaturah.

Zdrava hrana za pse za visok nivo energije vašega psa.
Psi so lahko zelo občutljivi na to, kar pojedo, zato jih hranite z zdravo hrano za pse.

S tem se zagotovi, da ohrani vse svoje hranilne vrednosti. To je izredno pomembno za naše pse, saj potrebujejo proteine, minerale, vitamine, maščobo in druge elemente, če želimo, da so zdravi ter imajo visok nivo energije. 

Hladno stiskana hrana za mačke

Mačke so zavidanja vredni lovci v mnogih pogledih. Veliko ljudi se ne zaveda, da nas ne potrebujejo za svoje preživetje, saj so sposobne ujeti hrano v kateremkoli okolju.

YouTube video
10 najboljših hran za mačke.

Kljub temu pa je veliko bolje, če jim ponudimo kakovostno hrano za mačke, ki jim bo omogočala dolgo in srečno življenje.

Nadaljujte z branjem članka … Hladno stiskana hrana za naše male živali.

Drugo v isti kategoriji: