darilo za fanta

Kako za rojstni dan presenetiti svojega fanta?

Obdarovanje je precej vesel dogodek, ki se ga veselijo tako ženske kot moški, še najbolj pa seveda otroci. Če želimo, da je takšen dogodek še bolj nepozaben, moramo za obdarjenca izbrati darilo, ki mu je prav posebej pisano na kožo. Lahko ga izdelamo kar sami. Če pa nimamo dovolj dobrih idej, imamo dandanes na voljo številne ponudnike, ki ponujajo že vnaprej pripravljena darila.

Če v tem hipu kupujete darilo za fanta in se vam niti sanja ne, kaj mu boste kupili, je čas za dober premislek. Morda se osredotočite na katerega od njegovih hobijev ali pa razvad. Na list papirja si napišite vsaj nekaj izdelkov, ki jih nujno potrebuje. Vedeti morate, da so moški na sploh precej bolj usmerjeni v praktičnost kot pa v estetiko darila.

Darila za strastne pohodnike

Pohodništvo je pri nas in tudi drugje po svetu iz leta v leto vse bolj priljubljena dejavnost. Morda je strastni pohodnik tudi vaš partner, zato bi mu morali v tem primeru kupiti kakšno darilo, ki bi se navezovalo na tovrstno aktivnost.

kaj kupiti fantu za darilo
Če želimo, da je rojstni dan nepozaben, moramo za obdarjenca izbrati darilo, ki mu je prav posebej pisano na kožo.

Odlično darilo za fanta pohodnika je na primer kovinska prisrčnica, ki jo bo lahko vedno vzel s seboj na pot. Vanjo pa bo lahko natočil samo vodo ali pa seveda tudi kakšno prav posebno vrsto pijače.

Darila za vedno urejene moške

Če je vaš življenjski sopotnik vedno urejen do zadnje pikice, potem bodite pri izbiri darila zanj osredotočeni na kakšne izdelke za nego kože in obraza. Če ima brado, je lahko izvrstno darilo za fanta ogrinjalo za britje brade ter las.

Da bo njegova brada še toliko bolj negovana, pa dandanes na trgu lahko najdete številne izdelke za nego brade, tudi šampon.

YouTube video
Morda se pri izbiri darila osredotočite na katerega od njegovih hobijev ali pa razvad.

Skodelice s šaljivimi napisi

Darilo za fanta je lahko tudi v obliki ljubke skodelice z nadvse šaljivim napisom. Če vaš partner najraje uživa v toplih napitkih v zgodnjih jutranjih urah pa tudi čez dan ter pozno zvečer, mu morate zagotovo podariti res kakšno posebno skodelico, iz katere bo pil samo on.

Na trgu so na voljo skodelice z najrazličnejšimi zapisi. Če vam prav nobena misel na skodelici ne ugaja, pa si lahko daste izdelati napis na skodelici.

Drugo v isti kategoriji: