Izvirna darila za pare

Darila za pare pa v resnici ni tako preprosto izbrati. A če imate dovolj dobrih idej in v mislih dobrega ponudnika za tovrstno obdarovanje, potem pri izbiri ne bo večjih težav. Najpomembneje pa je, da bo darilo dovolj uporabno, zaželeno je še, da izgleda kar se da mikavno.

Odlična izbira je 4-delni set JING JANG, ki vsebuje dve skodelici in dva krožnika iz porcelana. Darilo je že na prvi pogled izjemno lepo zasnovano. Na voljo je v črno-beli barvi. Lahko pa vsakemu posebej kupite skodelico z različnimi napisi. Na eni skodelici naj bo na primer napis Moja kava, na drugi pa Zbudi se.

Najbolj nenavadna darila za obletnice

Praznovanje obletnic je res nekaj posebnega. Lahko praznujemo obletnico svojega rojstnega dneva, poroke in še česa drugega. V tem času pa se seveda spodobi tudi primerno obdarovanje za obletnico. Če praznujemo obletnico poroke, lahko obdarujemo svojega partnerja. Če pa na primer praznujemo obletnico svojega rojstnega dneva, darila najverjetneje pričakujemo od drugih. A najpomembneje je, da se pri praznovanju obletnic na nas spomnijo že samo z nekaj verzi, ki nam jih zapišejo v voščilo.

darilo za fanta

Kako za rojstni dan presenetiti svojega fanta?

Obdarovanje je precej vesel dogodek, ki se ga veselijo tako ženske kot moški, še najbolj pa seveda otroci. Če želimo, da je takšen dogodek še bolj nepozaben, moramo za obdarjenca izbrati darilo, ki mu je prav posebej pisano na kožo.

Velika čokoladna kamasutra

Lahko pa ste pri izbiri darila za pare nekoliko bolj žgečkljivi. A v tem primeru morate par res dobro poznati in vedeti, da z njune strani zaradi vrste darila ne bo prav nobene zamere. Različni osebe darila pač različno jemljejo. Če boste obdarovali par, ki velja za izjemno odprtega in se zna tudi pošaliti na svoj in tuji račun, jima lahko podarite veliko čokoladno kamasutro.

YouTube video

Darilo v obliki velike čokoladne kamasutre vsebuje osem unikatnih, ročno izdelanih čokoladic z erotično vsebino.

Drugo v isti kategoriji: