Steza za frnikule Hubelino je ustvarjalna igrača

Varna, zabavna in poučna igra

Ko gre za varnost naših otrok, smo vedno preveč informirani o vseh temah, ki nas lahko vznemirjajo: šola, bolezen, zunanje dejavnosti, socialni odnosi. Pogosto pa se ne zavedamo, da večino časa za igro, zlasti v obdobjih zaprtja, kot je bilo zadnjih nekaj mesecev, preživimo v zaprtih prostorih. Zato se postavlja vprašanje, ali smo pozorni na kakovost igrač naših otrok? Po našem mnenju da, zato želimo z vami deliti številne prednosti nemške blagovne znamke, ki jo zelo cenimo: Hubelino.

Hubelino za varnost in kakovost

Hubelino je blagovna znamka, ki se z največjo natančnostjo proizvaja v Nemčiji in daje prednost najkakovostnejšim materialom, kot je plastika ABS, ki ne vsebuje ftalatov in ni strupena. Vsaka igrača Hubelino je zasnovana kot modularni in razširljivi sistem.

Sestavljanje steze za frnikule Hubelino
Steza za frnikule Hubelino je priporočljiva za otroke starejše od 3 let

Navidezno neskončna množica možnosti oblikovanja ostaja glavna prednost igrače Hubelino, da ne omenjamo dejstva, da tudi najpreprostejša igrača, kot je steza za frnikule, temelji na sistemu, ki je podoben gradniku, in je združljiva z dodatnimi razširitvenimi paketi za ustvarjanje večjih in impresivnejših sistemov. 

Hubelinova moč

Razlog, zakaj smo se zaljubili v blagovno znamko Hubelino, je učenje STEM.
Učenje STEM obravnava znanost, tehnologijo, inženirstvo in matematiko z interdisciplinarnim in uporabnim pristopom. Z raziskovanjem in proučevanjem iz prve roke zasadi seme za učenje, ki povezuje štiri predmete v celovito učno paradigmo, ki temelji na prenosljivih aplikacijah v realni svet.

Steza za frnikule Hubelino
Kocke Hubelino iz katerih lahko sami sestavite steze za frnikule

Vzemimo na primer gradnjo steze za frnikule. To je sistem kock, priporočljiv za otroke od 3. leta starosti naprej, ki je ustvarjen tako, da predstavlja izziv, ter spodbuja prostorsko razmišljanje, matematično načrtovanje, ustvarjalnost in razumevanje fizikalnih načel na najbolj zabaven način. Med gradnjo teh prog za frnikule lahko otroci razvijajo svoje kritično mišljenje in sposobnosti reševanja problemov, razvijajo inženirske spretnosti ter kakovostno opazujejo hitrost, čas, razdaljo in smer.

Hubelino in socialno vključevanje

Steza za frnikule Hubelino je izredno zabavna in zadovoljujoča dejavnost, ki se je lahko lotite samostojno ali skupaj v skupini, saj že od zgodnjega otroštva spodbuja občutek za skupno igro in uči neprecenljive veščine socialnega vključevanja, komunikacije, potrpežljivosti in povezanosti članov skupine.

YouTube video
Hubelino – Steza za frnikule

Kot lahko vidimo na njihovi spletni strani, Hubelino od leta 2008 navdihuje mislece in ustvarjalce prihodnosti. Interaktivna preprostost izdelkov, ki temeljijo na znanem modularnem sistemu vtičnikov, omogoča, da zaživijo novi svetovi, kot so si jih zamislili proizvajalci, vendar puščajo veliko prostora otrokom, resničnim protagonistom vsake oblikovalske namere. Hubelinovo poslanstvo je jasno in učinkovito: “Domišljija raste s Hubelinom”. 

Pedagoška vrednost teh igrač je neprecenljiva: pozornost malega igralca je usmerjena v uravnoteženo razmerje med zabavo in učenjem. Zato je razvoj novih izdelkov vedno osredotočen na učno vsebino, kot je osnovni fizikalni zakon, zaradi premišljenega oblikovanja pa je igrača z dodano pedagoško vrednostjo.

Vsak izdelek Hubelino je rezultat intenzivnega sodelovanja s strokovnjaki za razvoj otrok, pedagogi in starši, da bi zagotovili, da so izdelki kos izzivom vsakodnevne uporabe in v skladu z najnovejšimi učnimi metodami.

Hubelinove steze za frnikule spodbujajo prostorsko inteligenco in osnovno razumevanje fizikalnih načel. Vsaka težavnostna stopnja v osnovnih različicah ali razširitvah je prilagojena starosti igralca, tako da je vedno spodbudna in poučna v vseh pogledih. Igranje s Hubelino in gradnja proge za frnikule ni le zabavno, temveč otroke uči tudi nekaterih pravil, kot je sledenje navodilom, spodbuja njihov delovni spomin in izboljšuje njihove sposobnosti analitičnega razmišljanja. 

Zato je dobra igra, ki zabava in uči, ne da bi dolgočasila, in ki ne nazadnje raste z igralcem skupaj s stopnjo težavnosti in občutkom izziva, ki spremlja gradnjo in igro.

Drugo v isti kategoriji: