promocijske kape

Kape s potiskom vedno dobrodošle na promocijah podjetij

Veliko podjetij se občasno odloči svojim strankam, poslovnim partnerjem pa tudi zaposlenim in še komu podariti kakšno posebno promocijsko darilo. Ljudje ob takšnih priložnostih najraje dobivajo darila podjetnikov, ki so kar se da uporabna in seveda tudi dovolj kakovostna. Če ne drugega, pa jih lahko zadovolji že promocijsko darilo v obliki kemičnega svinčnika ali pa vžigalnika.

Vse več podjetij pa se odloča za precej bolj dragocene oziroma uporabne promocijske izdelke. Osredotočajo se tudi na promocijski tekstil. Daleč najbolj priljubljene so majice, jakne, ne nazadnje tudi puloverji s kapuco. Seveda pa so obdarjenci izjemno zadovoljni, če jim kateri podjetnik podari kapo. Promocijske kape so lahko precej lep doprinos k našemu izgledu, obenem pa nam lahko zelo dobro koristijo pri najrazličnejših aktivnostih.

So bolj priljubljene kape s potiskom ali vezenjem?

Na promocijah najrazličnejših podjetij seveda ne sme manjkati reklamnega gradiva. To še zdaleč ne pomeni, da uspešni in manj uspešni podjetniki med ljudi delijo svoje kataloge z izdelki ali storitvami. Pomembno je, da imajo pri roki tudi kakšno promo darilo, s katerim bodo razveselili vsakega mimoidočega.

Promocija podjetja s promocijskimi kapami.
Na promocijah najrazličnejših podjetij ne sme manjkati reklamnega gradiva, kot npr. promocijske kape.

Če ne drugega, lahko svojim bodočim strankam na sejmih podarjate kape s potiskom. Še bolj zaželene pa so kape z vezenjem. Veste, kakšna je razlika? Že na videz so kape z vezenjem videti precej bolj kakovostne pa tudi elegantne. Zavedati pa se je treba, da je tovrstni promocijski material nekoliko dražji.

Kakšne vrste kape dati na seznam promocije podjetja?

Kapa na sploh velja za izjemno uporaben dodatek. Seveda pa v poletnem času na glavi ne nosimo enake kape, kot jo na primer uporabljamo v hladnejšem delu leta. Katero vrsto kape torej dati na seznam promocijskega gradiva? Lahko se odločimo za več vrst. Nekaj takšnih kap, ki jih lahko podarjamo pozimi, in nekaj takšnih, ki jih lahko ljudje nosijo ob opravljanju različnih aktivnosti v poletnem času.

Otroške promocijske kape.
Tudi otroci lahko za vas delajo reklamo z otroškimi promocijskimi kapami.

Ne smemo pa pozabiti niti na otroške promocijske kape. Tudi malčki lahko za nas delajo reklamo, in to na sila prisrčen način. Otroška kapa pa naj bo predvsem lepega barvnega odtenka, nanjo se dobro poda tudi kakšen cofek ali drug podoben dodatek.

Majice za oba spola, vse generacije in za vse letne čase

Če bi morali povsem sami oziroma v lastni režiji sestaviti seznam za promocijska darila za svoje podjetje, kateri kos tekstila bi postavili daleč na vrh? Skoraj verjetno bi se večina med vami odločila za majice. A ker se tudi te pojavljajo v tako različnih modelih, bi imeli kar nekaj dela, preden bi se odločili za najbolj popoln tip majice za promocijo.

Tiskanje na majice za vse generacije.
Promocijske kape in tisk na majice za vse generacije.

Podjetja, ki že tako in tako veliko dajo na kakovost, bi se najverjetneje pri promo izdelkih odločila za polo majice, ki veljajo za daleč najbolj elegantne in praviloma tudi zelo kakovostne. Po drugi strani pa so lahko povsem dobrodošle tudi navadne klasične majice. Predvsem je pomembno, da so izdelane iz dovolj kakovostnih materialov. Tisk na majice pa je še dodatna storitev, ki jo je ob tem potrebno izvesti. Poleg tiskanja na majice je možno še vezenje.

Tisk ali raje vezenje na majice?

To, da bomo za reklamiranje svojega podjetja uporabili tudi tekstil, nas bo zagotovo stalo nekaj več denarja, kot če bi svojim strankam, zaposlenim in še komu podarili kakšen vžigalnik, dežnik ali pa kemični svinčnik. Po drugi strani pa nas bodo ravno zato obdarjenci še bolj cenili in verjetno še z večjim veseljem razpravljali o tem, kako dobri smo pri početju svoje dejavnosti.

YouTube video
Personalizirana promocijska oblačila – Tisk ali vezenje – kaj naj izberem?

In če res želimo biti najboljši tudi na področju promocije, potem moramo dobro razmisliti, kaj bomo natisnili na izbran tekstil oziroma na majice. Ob tem pa je seveda potrebno razmisliti še o tem, ali je morda primernejše vezenje. Vemo, da je tekstil, ki vsebuje vezeni logotip, še bolj kakovosten in da se logotip z majice ne bo kar tako izbrisal z njih.

Cena za potisk ali vezenje tekstila

Še preden sploh izberemo promocijske izdelke, si moramo postaviti mejo oziroma koliko denarja smo pripravljeni vložiti v takšen projekt. Šele nato lahko pričnemo z izbiranjem primernih izdelkov. Ko jih imamo na seznamu, moramo razmisliti tudi o sami količini pa tudi o tem, da bo izdelke potrebno primerno potiskati.

Večina podjetij, ki opravlja tisk na majice in na druge kose tekstila, vam lahko že vnaprej pripravi ponudbo, s katere boste lahko razbrali, ali je sploh primerna za vas.

Drugo v isti kategoriji: