Sadna vitaminska bomba za večjo imunsko odpornost

Goji jagode imajo v vzhodnem svetu izjemno veliko veljavo. Primarno izhajajo iz Tibeta, vendar jih najdemo tudi na Kitajskem, v Indiji in v nekaterih delih Velike Britanije. Njihove pozitivne učinkovine so cenjene že več stoletij, vendar prihajajo na našem delu sveta šele zdaj v veljavo. Goji jagode so naravna in vitaminov polna vitaminska bomba. Združujejo sestavine za oživitev, okrepitev in ozdravitev telesa. Krepijo naš imunski sistem, izboljšujejo vid, ščitijo jetra, izboljšujejo kri, preprečujejo staranje in splošno dvigujejo naše dobro počutje.

Visoka vsebnost vitaminov in mineralov

Goji jagode vsebujejo osemnajst aminokislin, med njimi dve, ki jih naše telo ne more samo proizvajati in sicer germanij in selenij. Vsebuje tudi kalcij, magnezij, železo, mangan, fosfor, kalij, selen, natrij in cink. Med vitamini se v največji koncentraciji nahajajo B1, B2, B6 in vitamin E. Vitamin B igra veliko vlogo v našem metabolizmu.

Pospešuje našo presnovo ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Vpliva tudi na delovanje mišic, detoks, odpravo glavobolov, čisti kri in izboljšuje telesno ter čustveno stanje. E vitamin je antioksidant, ki poskrbi za preskrbo telesnih organov s kisikom in uravnava strjevanje krvi.

Preprečevanje različnih vrst bolezni

Goji jagode cena preprečujejo nastanek rakovih obolenj. Zaradi visoke stopnje antioksidantov krepijo in poskrbijo za izboljšanje imunskega sistema, ter izboljšujejo metabolizem. Preprečujejo tudi staranje kože in skrbijo za hitrejše celjenje vseh ran.

YouTube video

Ugodno delujejo na srce, ožilje, jetra, prebavila, kosti, možgane in druge organe. Znižujejo tudi raven holesterola v krvi ter pripomorejo k stabilizacijo krvnega tlaka. Goji jagode so posebne tudi zato, ker dvignejo našo raven energije in obenem preprečujejo nespečnost. Vitamin E v jagodah vpliva tudi na spolne žleze in deluje kot afrodiziak.

Uporaba in doziranje

Pri nakupu izdelka iz ekološke pridelave, nam ni potrebno skrbeti za primerno kvaliteto izdelka. Slednji bo vseboval vse potrebne zdravilne učinkovine in vitamine. Goji jagode uživajte samostojno kot prigrizek, dodajte jih v kosmiče, jogurte, napitke in podobno. Iz njih lahko ustvarite tudi različne marmelade ali čaje. Dnevno uživajte približno 10 g sadežev. Iz posušenih delov skuhajte čaj, ki ga ohladite in uživajte tekom celega dneva. Ko iščete izdelek, lahko na spletu vtipkate goji jagode cena in dobili boste kakovnostno ponudbo po ugodni ceni.

Drugo v isti kategoriji: