Zobne luske omogočijo naraven in lep nasmeh

Le kdo ne bi imel rad sijočega in belega nasmeha? To so želje čisto vsakogar, a tisti ki se srečujejo z boleznimi in zdravstvenimi težavami zob, si še bolj kot ostali želijo predvsem zdravega nasmeha. Veliko zobozdravstvenih pacientov poroča o velikih vsotah, ki jih namenijo za zdravljenje zob. Res je, zobozdravstvene storitve so precej drage. A prav pri zobnih luskah velja, da so doživljenjske. Zato se resnično izplača investirati svoj denar v zobne luske. Te omogočijo perfekten in sijoč nasmeh za dolga leta.

Zajeten kupček denarja, a fenomenalni rezultati

Mnogi se odločajo za zdravljenje posameznih zob, potem pa končajo s poškodovanimi zobmi in bolečinami, kljub temu, da zobozdravstvenim storitvam namenijo kar zajeten kupček denarja. V primeru zobnih lusk se to nikakor ne bo zgodilo.

Zobne luske so namreč narejene po meri vsakega posameznega pacienta in popolnoma prekrijejo sprednji del zoba. Njihova glavna funkcija je lep izgled in estetika zobovja. Z zobnimi luskami si lahko pričaramo prav zares zvezdniški nasmeh.

Preberite tudi: Obnovitev zoba s pomočjo prevleke

Na sprednjih zobeh najpogostejše

Storitev nameščanja zobnih lusk je draga. Velika večina pacientov se odloči za poseg, kjer se zobne luske namestijo le na najbolj izpostavljene in vidne zobe, torej na sprednje zobe. Vedno več ljudi, ki niso zadovoljni s svojim nasmehom, se odloča za zobne luske prav zaradi izjemno dolge življenjske dobe.

YouTube video

Zelo popularno je tudi beljenje zob, a prav zaradi kratkoročnosti tega posega, so zobne luske čedalje bolj priljubljene od beljenja zob. Poleg tega pa zobne luske popravijo tudi druge drobne nepravilnosti na zobeh, ne le njihove barve.

Dosežemo lahko kar nekaj let mlajši videz

Zato, kdor želi imeti fenomenalen nasmeh in posledično mladostnejši videz, se lahko odloči za zobne luske. To je dobra investicija v naše zdravje in izgled ter mladostni videz. Z zobnimi luskami si lahko izbrišemo kar nekaj let iz našega obraza in nasmeha. Če le imamo to možnost, se v zobne luske resnično splača investirati, saj bomo izredno zadovoljni. Le pazljivo pri izbiri strokovnjaka, potrebno je zaupati izkušenemu in strokovno usposobljenemu zobozdravniku.

Ste zaradi nasmeha pogosto v škripcih v javnosti, imate težave s samozavestjo? Morda bi se morali posvetovati tudi s strokovnjakom. V tem primeru vam lahko pomaga psihoterapevt – več o tem, pa si preberite tako, da sledite povezavi.

Drugo v isti kategoriji: