Kegerator Versonel lahko pretvorite v hladnilnik

Preprostost in uporabnost kegeratorjev je zelo cenjena v gostinskih lokalih in lokalnih barih. Večina jih je ponosna na svoje pivo in pravijo, da je najboljše. Njihova skrivnost se skriva v tej napravi. Prav tako lahko dobite aplavz svojih prijateljev, ko se pojavijo pri vas doma. Vse, kar morate vedeti o različnih blagovnih znamkah, lahko preberete spodaj.

Kegeratorji so na voljo v poljubni obliki in velikosti, saj jih proizvajalci skrbno izdelujejo za vaše udobje. Lahko se odločite za izdelke, kot so:

  • Edgestar
  • KEGCO
  • Skupina izdelkov Nostalgia
  • Versonel

Versonel

Ta blagovna znamka je večinoma znana po dobrem oblikovanju in gradnji trajnih, modnih in privlačnih izdelkov, ki se elegantno prilegajo vašemu domu. Njihova skrivnost je v trajnem jamstvu.

Zato ni nič nenavadnega, da ga gostinski lokali in lokalni lastniki barov uporabljajo za točenje rahlega in hladnega piva. Kegerator Versonel VSL155TDSS je prostoren in lahko vzdržuje temperaturo med 0-4 stopinj Celzija. To želi vsak potrošnik.

Nazadnje, blagovne znamke kegeratorjev lahko hkrati delujejo kot pivovarne. Ta funkcija je odvisna od proizvajalcev blagovne znamke. Iz teh kegeratorjev lahko dobite veliko več. Kdo ve, če je vaša najljubša gostilna škodljiva za vaše zdravje.

Pametni izdelki Versonal – kegerator SPP155BDSS

Ta kegerator ima nekaj zadovoljnih strank. Večina kupcev je zadovoljnih s funkcijami, ki jih lahko najdejo v tej enoti. Ta naprava ima elegantno in lepo črno barvo, ki je lahko zelo zanimiva za večino ljudi. Kegerator Versonel VSL155TDSS lahko pretvorite v hladilnik in obratno. Od tega kegeratorja lahko zelo enostavno dobite veliko koristi. Naprava ima tudi preprosto nastavitev temperature. Temperatura se giblje od 0 do 4 stopinj Celzija. Pri nakupu te enote dobite tudi dodatke, kot so zaščitna ograja in pladenj za kapljice. Ta kegerator boste lahko uporabljali za shranjevanje najljubšega piva, ne da bi pri tem vplivali na kakovost piva. Združljiv je z vsemi vrstami sodčkov, ki so trenutno na voljo.

YouTube video

Zakaj bi kupil kegerator?

Če sem iskren, me je to vprašanje motilo. Mislil sem, “Zakaj bi kdo kupil te stvari za svojo hišo, če lahko preprosto dobite ustekleničeno ali pivo v pločevinki?” Zato sem vprašal svojega moža in po krajši debati me je prepričal, da obstajajo veljavni in dobri razlogi za nakup kegeratorja.

Drugo v isti kategoriji: