Hrepenite po prhi s toplo vodo v vašem kampu?

Ko kupite Eccotemp L5, so v škatlo vključene vsi potrebni priključki in adapterji, kot so regulator plina, tuš šoba / komplet cevi, oprema za pritrditev in spojka s propansko jeklenko, brez dodatnih stroškov. Jasen priročnik z navodili, ki je priložen novemu kompletu grelnika vode Eccotemp, prav tako pomaga pri enostavni montaži.

Enostavna uporaba

L5 je mogoče priključiti na standardno vrtno cev in propansko jeklenko (jeklenka ni vključena v ceno). S samodejnim vžigom se gorilniki prižgejo takoj, ko voda začne teči. Tako do tople vode pridete s preprosto uporabo pipe in takoj dobite stalen pretok v nekaj sekundah. Na voljo je več nastavitev pršenja, zato lahko izberete najprimernejši tlak vode.

Samostojen

Grelnik vode in tuš Eccotemp L5 deluje na tekoči propan; standardna 9-kilogramska jeklenka s tekočim propanom lahko da približno 18 ur neprekinjene uporabe. Z vžigom na baterijski pogon je ta grelnik vode priročen rezervni vir vode, kadar električna energija ni na voljo in je idealen za uporabo v nujnih primerih. Grelec se napaja iz dveh baterij D-celic (ki niso priložene).

Stroškovno učinkovit in prihrani energijo

Grelnik vode je programiran, da se po 20 minutah samodejno izklopi. Ta varnostna funkcija bo preprečila izgubo goriva med obdobjem neuporabe, zaradi česar je prenosni grelnik vode Eccotemp in zunanji tuš vreden razmisleka!

Če mislite, da smo najboljše prihranili za konec, potem imate verjetno prav. Ugled Eccotemp Systems presega katerega koli od njihovih grelnikov, saj je zaradi veliko dobrih razlogov to podjetje eden največjih proizvajalcev na tem trgu. Poleg tega, da gre za zanesljiv grelnik vode brez rezervoarja, je ta model eden izmed najbolj ponosnih dosežkov Eccotempa, saj pokriva demografsko kategorijo njihovih privržencev, ki si je vedno želela majhen prenosni grelnik vode.

YouTube video

Eccotemp Systems L5 je izjemen grelnik vode kompaktne velikosti. Grelnik vode, ki je vedno pri roki, lahko zares vzamete kamorkoli, kjer je potrebna topla voda, zaradi česar je odličen za majhno uporabo v gospodinjstvu ali kampiranje.

O grelniku vode Eccotemp Systems lahko povemo veliko, vendar nam dovolite, da gremo skozi nekaj glavnih razlogov, zakaj bi morali razmisliti o nakupu te naprave:

  • Grelnik vode se prižge z uporabo baterij, kar pomeni, da ni potrebe po električni energiji.
  • Na voljo je z ½ cevnim priključkom in cedilom.

Drugo v isti kategoriji: