Delovna oblačila - delovne hlače

Vezenje in tisk na delovna oblačila

Delovna oblačila so vam na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini z delovno opremo Habeco. Veliko dobre ponudbe boste našli tudi v tovrstnih spletnih prodajalnah. Nekateri ponudniki vam poleg kakovostnih oblačil za delo v vseh vrstah ponujajo še hiter tisk ali vezenje na oblačila.

Če torej za kakovostno opremljanje svojih delavcev potrebujete večjo količno delovnih oblek, je najbolje, da naročilo opravite kar po spletu, saj bo končna cena izdelkov precej ugodnejša. Obenem pa boste ponudniku lahko še sporočili, kaj točno naj natisne na oblačilo in na kateri del.

Manjši kosi delovnih oblačil

Pri nakupu delovnih oblačil z logotipom podjetja nikakor ne smemo pozabiti na kape in rokavice. Čeprav predstavljajo manjši kos delovne obleke, pa je njihova vloga prav tako zelo pomembna. Potiskane kape so lahko namenjene ne samo vašim zaposlenim, temveč jih lahko uporabite kot koristen promocijski material. Enako velja za rokavice.

YouTube video
Video: Delovna oblačila za zimo

Tudi pri izbiri delovnih kap in oblačil boste imeli kar nekaj dela, saj se na trgu pojavljajo v številnih različicah. Pri nakupu bodite pozorni tudi na vrsto materiala. Kape so na primer namenjene tako za poletno kot zimsko delo. 

Kakovostna delovna oblačila z lepo tiskanimi ali vezenimi logotipi podjetij kažejo tudi na odnos delodajalcev do svojih zaposlenih.

Polo majice in njihova uporaba

Polo majice veljajo za zelo priljubljen kos oblačila. Na prvi pogled delujejo zelo elegantno, zato so namenjene tudi za bolj slavnostne priložnosti, še posebej če jih kombinirate s primerno elegantnim spodnjim delom.

Polo majice
Polo majice za ženske

Sicer pa imajo polo majice v sebi kar nekaj športne narave, zato se odlično obnesejo tudi, ko se urejate za nekoliko bolj sproščene dogodke.

Drugo v isti kategoriji: