Udobne espadrile za službo in prosti čas

Udobni čevlji za vsakodnevno nošenje

Espadrile so udobni čevlji za vsakodnevno nošenje, ki nam nam ne povzročajo bolečin v nogah ali otiščancev. Na nogah jih lahko imamo ves dan, saj so espadrile mehki in lahki čevlji. Podplat je malo odebeljen in bele barve. Podplat je tudi malo narezan, kar med hojo razbremenjuje pritisk tal na naše noge. Obenem je podplat narejen protizdrsno, kar pomeni, da nam ne bo drselo tudi med hojo po mokri ali blatni površini.

Čevlji v stilu oksfordic
Čevlji v stilu oksfordic so primerni za vsak stil oblačenja.

Ženski sandali espadrila s srednje visoko peto

Prek spleta lahko kupimo tudi udobne espadrila ženske sandale s srednje visoko ali visoko peto. Ženski sandali imajo spredaj odprto za prste, tako da se nam noge ne pregrevajo. Odprt prostor za prste tudi omogoča, da pokažemo svojo pedikuro in namazane nohte. Podplat espadrila sandal je narejen iz mehkega materiala, ki razbremenjuje pritisk na noge med hojo. Čevlji nas posledično ne žulijo ali otežujejo. Okoli gležnjev imajo tudi paščke, ki stabilizirajo čevelj. Čevlji se lahko nosijo cel dan, saj bodo paščki tudi utrujenim nogam preprečevali zdrse.

YouTube video

Službene oksfordice za vsak stil oblačenja

Čevlji v stilu oksfordic so primerni za vsak stil oblačenja. Odlično se ujemajo s kratkimi ali dolgimi hlačami, krili, jeansom in klasičnimi službenimi hlačami. Ker so oksfordice načeloma narejene v črni ali črno beli kombinaciji, so enostavne za kombiniranje z vsemi barvnimi stili oblačil. Enobarvne črne oksfordice ponavadi izberemo s posebnimi detajli na sprednjem delu čevlja. Navadno imajo dodane posebne detajle v kombinaciji vtisnjenih krogcev, luknjic ali črt. Na voljo so tudi oksfordice z vzorci v stilu čipk ali motivov kot so metulji, rožice in podobno.

Drugo v isti kategoriji: