Espadrile nevtralnega videza

Espadrile kot trendi poletna obutev

Bliža se čas toplejšega vremena in potrebno bo zamenjati garderobo. Na plan bodo prišla veliko lahkotnejša oblačila, pokazali boste nekoliko več gole kože. Poskrbeti boste morali tudi za ustrezno obutev. Med najbolj priljubljenimi kosi poletne obutve so zagotovo espadrile – takšne in drugačne.

Espadrile so še vrsto let trendi poletna obutev. Nekateri jo označujejo kot popolno obutev za toplejši letni čas. Še posebej je priljubljena zato, ker jo lahko odlično kombinirate s številnimi kosi oblačil. Tovrstna obutev pa je ustrezna tako za delovni kot tudi prosti čas.

Različni videz espadril

Espadrile se dobro podajo k lahkotni dolgi poletni obleki za večerni sprehod ob morju. Če je obleka nevtralnega videza, si lahko privoščite pisano obutev oziroma z nekoliko drznejšimi vzorci. Ko pa boste na sebi imeli kombinezon z modnimi potiski rož ali z živalskimi vzorci, tedaj naj bodo v igri espadrile nevtralnega videza.

Espadrile v nežnih naravnih odtenkih
Espadrile so obutev ki simbolizira poletje

Nekatere predstavnice nežnejšega spola pa v poletnem času veliko raje prisegajo na krajše poletne oblekice, saj dajejo nekoliko bolj dekliški videz. Tudi takšno oblekico lahko popestrite s pisanimi espadrilami. Še bolj drzne espadrile obujte k večerni obleki, s katero boste odšli na ples. Poletna trendi obutev s polno peto pa je predvsem dobrodošla izbira za poslovni sestanek ali poslovno kosilo. Že veste, katera bo letošnja najljubša poletna modna kombinacija z espadrilami?

Na espadrile s polno peto prisegajo tudi številne zvezdnice

Velik modni hit so vrsto let espadrile s polno peto. V njih so obute tudi številne zvezdnice, celo nekatere članice britanskega kraljevega dvora. In kateri barvni odtenek takšnemu obuvalu daje še posebej ženstveni pridih? To je zagotovo pastelno rožnati. Dobra novica je tudi ta, da se takšen barvni odtenek lahko odlično kombinira s prav vsemi drugimi barvami.

Espadrile pristajajo prav na vse
Design edpadril je preprost

S espadrilami lahko torej popestrite prav vsak poletni pa tudi spomladanski stajling. V njih se boste počutili samozavestno, ne glede na to, ali jih boste kombinirali z dolgo ali kratko obleko, dolgimi ali kratkimi hlačami.

Kje se splača kupovati poletno obutev

Morda že imate izbrano svojo priljubljeno prodajalno z obutvijo, ki vam ponuja izdelke za vse letne čase. Če je to spletna prodajalna, ste še v toliko večji prednosti. V prodajalnah na spletu lahko namreč kakovostno obutev kupujete po veliko dostopnejših cenah.

Poletna obutev za najzahtevnejše dame

Ženska obutev do večjega izraza pride predvsem v poletnem času. Tedaj imajo predstavnice nežnejšega spola tudi precej več svobode pri izbiri pa tudi pri kombiniranju obutve z oblačili. In katere vrste poletne obutve so pri najzahtevnejših damah še posebej priljubljene v toplejšem obdobju leta? Brez večjega pomisleka lahko rečemo, da so to espadrile, modni natikači, lahkotne balerinke in še kaj bi se našlo.

https://www.youtube.com/watch?v=tz01ZuO9mDs

Najpomembneje pa je, da je ženska z izbrano poletno obutvijo kar se da zadovoljna, da je v njej lahko brez težav obuta tudi skozi ves dan. To pa je v veliki meri odvisno od materialov. Poletna ženska obutev priznanega proizvajalca oziroma blagovne znamke vam zagotovo lahko ponudi tudi to.

Kdaj je čas za nakup poletne ženske obutve

Poletna ženska obutev pa tudi oblačila se praviloma pričnejo izbirati ter nakupovati že v spomladanskem času. In če je sonce dovolj močno že tedaj, potem ni razloga, da se v poletno opremo ne bi odeli že nekoliko poprej. Preden kupite kakršen koli tip poletnega obuvala, pa se dobro pozanimajte, ali bo vaša noga v njem lahko svobodno dihala ter kakšna bo hoja.

Če se v toplem vremenu želijo dame čim bolj udobno sprehajati, so poletni ženski natikači ena od najboljših izbir. Sicer pa se v takšen kos obutve lahko obujete v številnih primerih. Puma natikači se obnesejo kot odlični spremljevalci na plažo ali pa ko s prijateljicami obiščete svojo najljubšo kavarno.

Velikost poletne ženske obutve

Ne glede na letni čas mora biti ženska obutev primerno velika. Če mislite, da je vseeno, ali so vam natikači za plažo na pol preveliki ali na pol premajhni, se še kako motite. Izjemno pomembno je, da vas obutev med hojo ne žuli. Premajhni natikači vas bodo slej ko prej ožulili. V prevelikih pa se vam bodo noge med hojo prosto sprehajale, posledično ne bodo imele dovolj opore.

Najustreznejši so tisti natikači, ki med koncem čevlja in peto ponujajo samo malo prostora. Pomembno je tudi, da vam peta ne gleda ven. Pri nakupu tovrstne ženske poletne obutve pa se ozirajte predvsem za udobnostjo in kakovostjo oziroma za najbolj priljubljenimi in uveljavljenimi blagovnimi znamkami.

Drugo v isti kategoriji: