Kozmetična blagovna znamka Lovely

Poletna kolekcija ličil – izberite Lovely

Pri ličenju se uporablja številne vrste izdelkov najrazličnejših proizvajalcev. Vsak prisega na določene, nekateri med vami pa niste toliko osredotočeni na proizvajalca kot pa na sam izdelek. Morda uporabljate puder enega proizvajalca, senčila drugega, lake tretjega in tako naprej. 

Ličenje je priljubljeno v vseh letnih časih, še zlasti v poletnem pa morate biti pri uporabi kozmetičnih sredstev nekoliko previdnejši oziroma je dobro, če jih zaradi visokih temperatur omejite. Nekateri proizvajalci ličil, kot je, na primer, Lovely, poskrbijo tudi za prav posebne poletne kolekcije, ki so narejene prav za takšne razmere. Ličila so izdelana iz drugačnih sestavin, tudi barvni odtenki se prilagajajo glede na letni čas in ne nazadnje še na trende.

Puder in bronzer z ekstraktom kakava 

Kozmetika Lovely v svoji poletni kolekciji ponuja bronzer in puder za telo in obraz z ekstraktom kakava. Zaradi tovrstne sestavine ima ličilo zelo prijeten vonj po čokoladi. Ker je bronzer svetlejše rjave barve, je zlasti primeren za nanos na bolj zagorelo kožo. 

Lovely paleta za definiranje obraza
Lovely paleta za definiranje obraza – Sculpting Powder

Prednost kompaktnega pudra za poletni čas pa je v tem, da kožo zelo dobro neguje in prekriva še vse manjše ter večje nepravilnosti na njej. Ženske bronzer ter puder lahko nanesejo na obraz in tudi na druge predele telesa. 

Puder za naravni videz 

Poletna kozmetična kolekcija priljubljenega proizvajalca ponuja tudi tekoči puder oziroma podlago, ki je primerna za vse tipe kože in ki daje prijeten naravni videz. S tekočo podlago boste lahko prekrili prav vse nepravilnosti na obrazu.

YouTube video

Ličilu je dodan tudi vitamin E, ki hrani ter neguje kožo, kar je za poletne dni izjemnega pomena. Podlaga je sestavljena tako, da vašo kožo vlaži, saj je v toplejšem času pogosto izsušena in neredko tudi opečena. 

Utrjevalec nohtov za poletni čas 

V posebni poletni kolekciji Lovely boste med drugimi izdelki našli še poseben utrjevalec za nohte. Namenjen je šibkim in razcepljenim nohtom. 

Vse omenjene izdelke si lahko naročite kar v spletnih prodajalnah, na primer v prodajalni pinkpanda.it. V njej boste lahko izbirali še med drugimi vrhunskimi kozmetičnimi izdelki najrazličnejših svetovno uveljavljenih proizvajalcev. Cene so dostopnejše kot kjer koli drugje na trgu, zato se vam spletni nakup ličil še toliko bolj izplača.

Drugo v isti kategoriji: