Revolution Skincare tonik za obraz - CBD Tonic

Najbolj priljubljeni izdelki blagovne znamke Revolution Skincare

Pravilna in redna nega telesa ter obraza v veliki meri poskrbi, da smo na videz videti vsaj nekaj let mlajši kot v resnici. A to je odvisno tudi od samih izdelkov, ki jih uporabljamo. Kozmetična blagovna znamka Revolution Skincare nas razvaja s številnimi kakovostnimi izdelki, ki si jih lahko naročite tudi po spletu. 

Med najbolj priljubljene izdelke za nego telesa in obraza sodijo tonik za obraz, obrazna vlažilna krema, valjček za obraz, maska za oči, vlažilni gel za obraz, maska za oči in čistilni puder.

Tonik za obraz Rose 

Obnovitveni tonik za obraz Rose je eden od najbolje prodajanih izdelkov Revolution Skincare. Vsebuje izvleček vrtnice, ki učinkovito pomaga pri obnovi kože. Dodan vitamin E poskrbi za intenzivnejšo nego in zaščito kože na obrazu.

Revolution Skincare tonik za obraz
Revolution Skincare tonik za obraz – Rose Tonic

Rožna voda je zlasti dobrodošla za vse tiste uporabnike z nečisto ter mešano kožo. Zreli koži pa pomaga pri glajenju manjših gubic. Tonik na obraz nanesite potem, ko ste kožo dobro očistili. V kožo ga vtirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Najboljši učinek boste dosegli, če ga boste na obraz nanašali z bombažno vato. 

Vlažilna krema z zaščitnim faktorjem 

Krema vas bo odlično zaščitila pred škodljivimi UV žarki. Primerna je za normalno pa tudi mastno kožo. Izdelek vam pri nanašanju pomaga ustvariti odlično podlago za nanašanje ličil.

YouTube video

Formulacija izdelka vključuje niacinamid, ki omogoča dobro uravnavanje ravni mastne kože ter poskrbi za enakomeren ten na obrazu. Glicerin pomaga preprečevati dehidracijo. Krema vsebuje še ureo ter alantonin, ki učinkovito pripomoreta k zmanjševanju draženja kože. 

Čistilni puder za obraz 

Čistilni puder za obraz Revolution Skincare poskrbi, da je koža po uporabi mehka, sijoča ter intenzivno pripravljena na nadaljnji nanos ličil. Izdelek je primeren za oba spola. 

Puder ima velik čistilni učinek, je  povsem preprost za uporabo ter vsebuje negovalne sestavine. Označen je kot veganski izdelek, kupite ga lahko v spletni prodajalni. 

Spletna ponudba izdelkov Revolution 

Izdelki Revolution Skincare so vam na voljo za ogled in nakup tudi na spletu. Kupite jih lahko v prodajalnah s kozmetičnimi izdelki, na primer v pinkpanda.hu. 

V spletni trgovini je vsak izdelek zelo natančno opisan, zato boste pred nakupom lahko preverili prav vse sestavine.

Ali veste da krema za nego tatujev poskrbi za izjemno elastičnost kraste. Brez redne nege bi krasta prehitro odpadla. Več o tej kremi pa si preberite s klikom na povezavo.

Kako na hitro postati mojstrica za konturiranje. Potrebuješ le dve podlagi v stiku, gobico in čopič za končen vtis. Za začetek z najtemnejšo podlago označi območja, ki jih želiš poudariti. Preberi več …

Drugo v isti kategoriji: