Zaščitne maske za mobitele Huawei P10 Lite

Najboljše zaščitne maske za mobitele vseh znamk

Najboljši zaščitni ovitki oziroma zaščitne maske za mobitele so takšni, ki preprečijo poškodbe zaradi padcev, umazanije ali razlitja tekočine. Največkrat se telefon poškoduje ob padcu iz višine na rob. Rob naprave je posebej občutljiv, saj tam steklo najhitreje poči. Vrsta zaščitne maske je odvisna od znamke mobitela, cene, kompaktnosti in robustnosti. Model izberite glede na vaše vsakodnevno rokovanje s telefonom.

Različni cenovni razredi zaščite telefona

V fizičnih trgovinah so na voljo ovitki, ki se cenovno raztezajo od zelo ugodnih do zelo dragih. Najbolje je, da poiščete primerno zaščitno masko za mobitel kar prek spleta.

Zaščitne maske za mobitele iPhone
Zaščitne maske za mobitele Apple iPhone 11 Pro

Tam boste najlažje primerjali cene, modele, barve in preučili različne kritike proizvajalcev. Lažje boste tudi preverili garancijo zaščitne maske.

Preučite karakteristike ovitka

Različni proizvajalci nudijo različno kvaliteto in obliko ovitka. O zaščitni maski za mobitele se odločite na podlagi vašega rokovanja z napravo. V kolikor ste bolj previdni in lepo rokujete s telefonom, izberite tanko silikonsko zaščito in navadno zaščitno steklo.

YouTube video
Video: Najboljše zaščitne maske za mobitel Samsung Galaxy 20

V kolikor pa vam mobitel velikokrat pade po tleh, pa izberite robusten in debel silikonski ovitek ter močno zaščitno steklo. Nekateri ovitki imajo tudi protizdrsno površino, ki preprečuje zdrs telefona v primeru potnih rok.

Koliko zaščite potrebujete? 

Količina in moč zaščite ovitka sta odvisni od tega, kako nerodno rokujete z napravo. V kolikor jo želite spustiti iz velike višine na beton, potrebujete zelo masivno in robustno zaščitno masko za mobitel, ki popolnoma absorbira udarec. V nasprotnem primeru, boste uničili zaslon ali pa celo uničili celotno napravo. V primeru, da ste zelo pazljivi pri rokovanju, pa zadostuje preprosta silikonska zaščita.

Kako izbrati pravi ovitek zase in za družino?

Vsi posamezniki, ki se hitro naveličajo barvitih in raznolikih ovitkov, naj si raje kupijo enobarvno črno ali prozorno zaščito. Za ljudi, ki radi eksperimentirajo je priporočljiv nakup večjega števila ovitkov, ki jih menjajo, ko se enega vzorca naveličajo. Izbirate lahko med različnimi barvami, strukturami in vzorci zaščitnih mask. Nekateri so celo prevlečeni s puhastim rožnatim ali belem plišem. Drugi modeli imajo nameščeno protizdrsno površino, ki je hrapava na dotik in ima reliefno strukturo.

Prednosti silikonskih ovitkov:

  • Enostavna namestitev in hitra zamenjava,
  • Enostavno čiščenje in vzdrževanje,
  • Dolga življenjska doba,
  • Cenovna ugodnost in dostopnost,
  • Oblika omogoča dodatno zaščito stekla zaslona,
  • Močna absorbcija udarcev.

Drugo v isti kategoriji: