Kje zamenjati steklo za mobitel?

Čeprav so sodobne naprave zasnovane tako, da se težko hitro poškodujejo, pa se vam lahko kaj hitro pripeti, da uničite tudi najboljši mobilni telefon. Naprava vam lahko nepričakovano pade na tla ali pa z njo nenamenoma udarite ob kakšen zelo trd predmet. Pogosto je posledica precej vidna, saj lahko pride tudi do razbitja stekla. 

Zamenjavo mobistekla ponuja kar nekaj podjetij. Preden se odločite za pravega ponudnika, preverite njegove reference in cene. Obenem pa je za vas verjetno zelo pomemben dejavnik tudi čas, v katerem bo opravljena zamenjava stekla za vašo mobilno napravo.

Popravilo telefona že v samo dveh urah

Nekatera podjetja, ki vam ponujajo tudi storitev zamenjava mobistekla, ne prisegajo samo na kakovost svojega dela, temveč tudi na dostopne cene, obenem pa tudi na to, da je izdelek hitro popravljen. Pri najbolj izkušenih strokovnjakih bo vaša pametna naprava lahko popravljena že v samo dveh urah. Seveda pa je čas popravila odvisen tudi od zahtevnosti ter še nekaterih drugih zunanjih okoliščin.

Dobre in hitre ponudnike za zamenjavo stekla za mobilne telefone vseh blagovnih znamk oziroma proizvajalcev lahko najdete tudi po spletu. Priporočamo vam, da ne spregledate ponudbe v spletni trgovini kot je, na primer, gizzmo. si, kjer vam ponudnik ponuja še druge storitve ter izdelke, ki so povezani s sodobno tehnologijo.

Najmanj 90 dni garancije na popravilo

Tudi v spletnih prodajalnah s telefonsko opremo vam torej ponujajo storitev, kot je zamenjava mobistekla. Sicer pa vam bodo v dobrih prodajalnah lahko popravili prav vse znamke telefonov in drugih podobnih naprav. Zaposlene osebe se bodo z velikim veseljem lotile tako popravila telefona s samo nekaj praskami kot tudi tistih, za katere je skorajda videti, da jim res ni več prave pomoči.

V dobrih trgovinah za popravilo naprav uporabljajo le originalne ali originalom popolnoma enakovredne dele. In če boste v 90-ih dneh od popravila ali zamenjave delov odkrili napako, vam jo bodo popolnoma brezplačno tudi odpravili. V zameno pa vam bodo ponudili celo praktično darilo. Vse pogosteje pa vam takšna mesta ponujajo še servis telefonov tudi na daljavo, s čimer si boste lahko prihranili kar nekaj časa in ne nazadnje tudi denarja.

Športna kamera za podvodno snemanje ti omogoča snemanje in fotografiranje športnih aktivnosti – na ta način lahko za vedno ujameš najbolj zanimive športne izkušnje ter jih deliš z drugimi. Preberi več …

Drugo v isti kategoriji: