Z Apple refurbished računalniki prihranite in skrbite za okolje

Z obnovljenimi računalniki Apple refurbished lahko kadar koli uživate v računalniku, obenem pa prihranite do 40% in prizanesete okolju. Gre za pametno izbiro, saj preprečujete množično odlaganje rabljenih računalnikov, namesto tega pa dajete raje prednost vašemu proračunu in naravi. Poleg prihranka denarja ta možnost nudi tudi možnost hkratne rešitve problema množičnega odlaganja elektronskih odpadkov ter skrbi za planet. Svojo nakupno moč lahko uporabite za spodbujanje okoljsko prijaznih rešitev ter postanete odgovorni potrošnik.

Ali vas ob pogledu na cene novih računalnikov vedno zaboli v denarnici? Se vam zdi pošteno, da plačate do 800 € več le zato, ker ste prva oseba, ki uporablja računalnik? Tudi nam se to ne zdi pravično! Zato so na voljo Apple refurbished računalniki, ki jih je prejšnji lastnik nehal uporabljati,vi pa lahko prihranite do 40% in si omislite računalnik po nižji ceni. Poleg tega s preventivno odstranitvijo potencialnih odpadkov v naravi prispevamo k bolj trajnostni prihodnosti.

Apple refurbished računalniki so okolju prijazni, saj zmanjšujejo količino odpadne elektronike.

Kupite rabljeni ali obnovljeni računalnik in prihranite veliko denarja

Če želite prihraniti pri nakupu računalnika ali druge naprave, lahko izberete rabljene ali obnovljene računalnike, ki so na voljo. Obnovljeni računalniki so novi računalniki, ki iz različnih razlogov niso bili prodani. To so lahko rabljeni kot razstavni eksponati ali del posebnega programa obnove (neprodane zaloge proizvajalcev), a so vseeno popolnoma nerabljeni in vključujejo proizvajalčevo garancijo. Cene teh računalnikov so običajno nižje od novih računalnikov, vendar ponujajo enako kakovost in zmogljivosti.

Refurbished računalniki ali prenosniki so tisti, ki so bili uporabljeni kot razstavni eksponati. Ker se tehnologija hitro razvija, so ti računalniki na trgu hitro zamenjani z novejšimi modeli. Proizvajalec te računalnike pregleda, preizkusi in jih nato ponovno zapakira v obnovljeno embalažo. Ti računalniki so lahko tudi brez nove embalaže.

Nakup takšnih računalnikov ima veliko prednost, saj so cene dosti nižje, vendar pa to ne vpliva na kakovost izdelka. To pomeni, da so popolnoma novi izdelki po znižani ceni, ki so lahko tudi do 30% nižje od originalne cene.

YouTube video

V ponudbi so le visoko kakovostne računalniki. Tovrstni računalniki niso namenjeni le osnovni rabi, kot so brskanje po internetu, uporaba pisarniških programov in gledanje filmov, temveč so primerni tudi za bolj zahtevne uporabnike. Z zmogljivimi komponentami so kos veliko zahtevnim opravilom in tako zadovoljijo potrebe vsakega uporabnika.

Drugo v isti kategoriji: