LS2 čelade

LS2 čelade za najvišjo stopnjo varnosti pri vožnji z motorjem

Ne glede na to, ali ste strastni motorist ali ne, vam je verjetno jasno, da je čelada izjemno pomemben kos opreme. Pri izbiri varnostne in zaščitne opreme za motoriste je potrebnega kar nekaj znanja. Na voljo so motoristične čelade najrazličnejših vrst. Med drugim tudi LS2 čelade, ki naj bi med vsemi ponujale najvišjo stopnjo varnosti.

Zavedati se je treba, da motoristična čelada ni samo vizualno lepa oprema, temveč da je v prvi vrsti ključno, da ponudi dovolj visoko mero zaščite glave ter vratnih vretenc. Vemo, da so lahko poškodbe glave usodne že ob padcu pri zelo nizki hitrosti.

LS2 čelade omogočajo preprosto zapenjanje in odpenjanje

Če ste začetnik v moto športu, je model preklopne čelade lahko izvrstna izbira. Takšna čelada omogoča dovolj varnosti, prav tako veliko mero ugodja. Zagotavlja namestitev najrazličnejših komunikacijskih naprav. Med vožnjo lahko torej poslušate glasbo, se pogovarjate po telefonu ali pa na primer spremljate GPS navigacijo.

LS2 motoristične čelade so izvrstna izbira
LS2 motoristične čelade so izvrstna izbira, ker nudijo najvišjo stopnjo zaščite in zagotavljajo učinkovito dihanje in zračenje, obenem pa so še vizualno lepa oprema.

LS2 čelade so odlična izbira tudi zato, ker je njena notranjost izdelana iz odstranljive podloge, ki se lahko pere v pralnem stroju. Podloga je hiperalergena, kar med nošenjem čelade omogoča dihanje kože. Moto čelada ima prav tako poseben sistem zapenjanja, ki ponuja preprosto zapenjanje in odpenjanje čelade. Bradni del je še dodatno pojačan, kar pride še kako prav v primeru padca čez krmilo motorja.

Vizir LS2 moto čelade je UV odporen

LS2 motoristične čelade zagotavljajo učinkovito dihanje in zračenje. Posledično se motoristi med vožnjo ne potijo prekomerno, kar je posebej dobrodošlo v poletnih mesecih.

YouTube video
Pri izbiri motoristične čelade naletimo na različne vrste čelad. Na voljo so integralne, preklopne, jet, modularne ali cross over, enduro čelade. Oglejte si kako izdelujejo LS2 FF327 Challenger.

LS2 imajo lahko dodatno nameščeno še ventilacijo na kanalnih odprtinah in na naglavnem, izpustnem in bradnem zračniku.

Drugo v isti kategoriji: