Prodajalna moto center ima veliko ponudbo izdelkov

Moto center ima zelo veliko in pestro ponudbo motorističnih izdelkov različnih cenovnih razredov. V prodajalni so vam na voljo vsi motoristični pripomočki, ki jih potrebujete za varno vožnjo z vašim motorjem.moto centerObutev, oblačila, očala, čelade, kovčki, motorji in njihovi nadomestni deli, ter vsa dodatna moto oprema, ki jo potrebujete in boste zagotovo našli kaj primernega zase. Moto center je poznan po priznanem servisiranju motornih koles, prodajo motorjev in vso dodatno opremo. Nadomestni deli so originalni in kompatibilni, ter večino izdelani na Japonskem. Samo lokacijo moto centra pa lahko poiščete na njihovi spletni strani, kjer si prav tako lahko ogledate vse ponujene storitve, rezervne dele in izdelke, ki jih prodaja moto center.

Moto center vam nudi redno servisiranje motornih koles

Če potrebujete servis svojega motorja, potem se obrnite na moto center, ki ima pooblaščen servis motorjev, menjava gum in drugih posebnih storitev. Pri njih pa lahko kupite tudi rezervne dele in pa pripomočke, ki jih potrebujete za varno vožnjo z motorjem. Serviserji vam priporočajo servis motorjev v jesenskem času, po odpeljani zadnji vožnji. Takrat se motor pregleda in pripravi za moren spanec v topli garaži. Vsekakor ne pustite počivati motorja skozi celo zimo v primeru kakšne okvare ali z zastarelim motorjem. Poleg vsega pa se boste lahko spomladi v miru usedli na vaš motor in odpeljali na pot, medtem ko bodo drugi motoristi čakali v vrsti za servis.

Moto center – ponudba

YouTube video

Poleg že omenjenega servisiranja motornih koles, vam moto center nudi tudi popravilo poškodovanih motornih koles, če se vam je zgodila kakšna nezgoda. Na voljo vam je tudi menjava vitalnih sklepov motorja, ter samo vzdrževanje motornih koles in skuterjev. Moto center vam nudi tudi menjavo, centriranje in prodajo pnevmatik. Če pa se odločite, da bi v njihovi trgovini kupili kakšne nadomestne dele ali pa kakšno dodatno opremo za vaš motor, pa vam moto center to tudi namesti na vaše motorno kolo. Vse te storitve so vam vedno na voljo, ne glede na letni čas. Poleg tega pa vam lahko z zadovoljstvom strank potrdijo kakovostno opravljanje dela in seveda tudi dober nakup v specializirani trgovini moto centra.

Drugo v isti kategoriji: