Nova kolekcija telefonskih ovitkov

Sicer pa je na trgu kar nekaj proizvajalcev kakovostnih ovitkov za telefon. Vedno znova in spet nas presenečajo s povsem novimi kolekcijami ovitkov, ki so še kakovostnejši, učinkovitejši in ne nazadnje še veliko bolj privlačnejši. 

Mavrični ovitek z bleščicami in pisanim leskom 

Ovitki za telefon so praviloma tudi mikavnega videza. Ker je na trgu v povezavi s tem res veliko ponudbo, boste brez težav primerni etui za vašo napravo našli tudi vi. Med mlajšimi predstavnicami nežnejšega spola so zlasti priljubljeni mavrični telefonski ovitku z bleščicami in pisanim leskom. 

Ovitki za telefon so izjemno priljubljeni dodatek, ki je prisoten skoraj na vsakem telefonu.

Mavrični ovitki za telefon z bleščicami so okrašeni s prav posebno vrsto folije. Ta na svetlobi spreminja svoje barve. Če so vam torej všeč etuiji, ki se pod vsakim kotom zasvetijo nekoliko drugače, je takšna vrsta ovitka več kot odlična izbira za vas. 

Izbira primerne pametne ure 

Morda si tudi vi želite v bližnji prihodnosti na svojem zapestju nositi pametno uro. A še preden se odpravite po nakupih, dobro premislite o nekaterih ključnih dejavnikih. Sicer pa boste zelo hitro ugotovili, da je trg preplavljen s takšno tehnologijo in da se boste tudi zato nekoliko težje odločili za najustreznejšo napravo. 

YouTube video

Sicer pa vam je verjetno najpomembneje, da je pametna ura kar se da funkcionalna in ne nazadnje tudi lepega videza. Zavedate se, da boste morali za kakovostno pametno uro odšteti kar nekaj denarja. Cena pametne ure se praviloma določa zlasti glede na dve pomembnejši kategoriji. To sta kakovost vgrajenega senzorja in kapaciteta baterije. Kakovost vgrajenega senzorja bistveno vpliva na to, kako natančno boste s pametno uro lahko merili podatke med svojo aktivnostjo. Kapaciteta baterije pametne ure pa vpliva na to, kako dolgo boste napravo lahko uporabljali med posameznimi polnjenji. 

Drugo v isti kategoriji: