Odličen recept za nepozabne počitnice z avtodomom

Učinkovito načrtovanje izleta z najetim avtodomom 

Za najem avtodoma si boste seveda morali najprej izbrati primernega ponudnika. Pri tem zagotovo ne boste imeli večjih težav, saj je pri nas kar nekaj odličnih ponudnikov z avtodomi za najem. Pazite le, da si boste izbrali primerno vrsto avtodoma. A enako pomembno je tudi to, da si pred izletom učinkovito pripravite načrt potovanja. Preberite si vse potrebne informacije o krajih, kamor boste z avtodomom potovali.

YouTube video

Dolžina poti z najetim avtodomom 

Čeprav se vam zdi, da najem avtodoma kar sam od sebe kliče na nekoliko daljšo pot, pa je vseeno dobro, da o dolžini potovanja dobro premislite. Na daljšo pot z avtodom boste seveda odšli, če imate za to dovolj časa. Daljše poti z avtodomom vam ne priporočamo, če boste s seboj na pot vzeli tudi otroke. V tem primeru mora biti potovanje z avtodomom bolj sproščujoče. Morda je za vas in vašo družino dovolj, če prepotujete od 100 do največ 700 kilometrov na teden. Potovanje z avtodom bo še vedno udobno, če boste z njim na teden prevozili do 1200 kilometrov. 

Koristni nasveti za najem jadrnice 

Jadranje je bilo nekdaj dostopnejše samo za nekatere, danes pa je v resnici dostopno že vsakomur. Ravno zato je na trgu na voljo vse več jadrnic za najem. Najpogosteje se ljudje za odločijo najeti jadrnico za en teden, a se jo da najeti tudi za manj ali pa več časa. Najem jadrnice je zlasti dobrodošel tudi za teambuildinge. V tem primeru je jadrnico najbolje najeti za tri ali štiri dni. Tudi v krajšem času namreč lahko vidite in doživite veliko. Seveda pa je izjemno pomembno, da na jadranje s seboj povabite ljudi, ki vam najbolj prijajo. 

Drugo v isti kategoriji: