Nakup tonerjev za laserski tiskalnik

Kartuše za tiskalnike poznamo v mnogih oblikah

Preden se bomo podali v nakup tonerjev, je dobro, če poznamo različne vrste kartuš. Tako bomo tudi lažje razlikovali med različnimi tonerji, ko bomo morali kupiti novega.

Pri nakupu novega tiskalnika skoraj vedno dobimo dodatno OEM opremo. OEM kratica je sinonim za originalno opremo, ki jo je izdelal proizvajalec naše tiskalne naprave. Tako imajo različni proizvajalci, kot so HP, Canon in Xerox vsi OEM oznake na kartušah, ki so jih izdelali sami.

Originalne kartuše za tiskalnike so lahko zelo drage za nakup, če veliko tiskamo. Razlogi za visoko ceno pa obstajajo zaradi sledečih lastnosti, kot so:

  • Visoka-kvaliteta barve
  • Proizvajalčeva garancija na brezhibno delovanje
  • 100% združljivost z našim tiskalnikom

Tonerji uporabljajo enake oznake OEM. Dobimo pa jih lahko v prosti prodaji, kot tudi z nakupom same naprave za tiskanje.

Tonerji uporabljajo enake oznake OEM.

Originalni tonerji imajo vključeno proizvajalčevo garancijo

Originalni tonerji so priloženi veliko novim laserskim tiskalnikom. S tem proizvajalec zagotovi, da bomo lahko njegovo napravo uporabili, takoj ko jo prinesemo domov. Tonerje OEM pa lahko tudi najdemo v prosti prodaji, vendar so skoraj sigurno najdražja izbira izmed vseh. Temu je tako, saj vsebujejo garancijo in so preverjeno združljivi z našo napravo.

YouTube video

Do nižjih pisarniških stroškov s kompatibilnimi tonerji

Kompatibilni tonerji predstavljajo rešitev za uporabnike, ki veliko tiskajo. V večini primerov so omejeni veliko cenejši od originalnih. Namenjeni pa so izdelovanju dokumentov, kot tudi slik. Kvaliteta barvnega prahu je malo nižja kot pri originalnih izvedbah, vendar razlika v resnici ni opazna.

Tonerji so pomemben del tiskalnika, saj omogočajo tisk črnih in barvnih slik in besedil. Če želite zagotoviti kakovostno tiskanje, je pomembno, da uporabljate najboljši toner za tiskalnike Samsung.

Drugo v isti kategoriji: