Kupili si bomo poceni kartuše

Ko nam zmanjka barve za naš tiskalnik se običajno odpravimo po nove kartuše. Lahko jih najdemo na spletu ali drugje in po navadi ne želimo zapraviti preveč. Če izberemo poceni kartuše si lahko prihranimo veliko skrbi in stroškov, ki bi jih lahko drugače imeli. Vsaka naprava, ki uporablja kartuše se lahko nadgradi z boljšimi, večjimi kartušami, ki imajo večji izkoristek. Malo raziskave spletne ponudbe nam lahko prinese boljše, poceni kartuše za naše naprave za samo del cene, ki bi jo sicer plačali.

Najboljše za naš tiskalnik

Naš tiskalnik zdrži dlje, če uporabljamo kvalitetne barve pri vsakodnevni uporabi. Seveda tudi kartuše pripomorejo k temu, ki lahko olajšajo delo tiskalniku, ga poškodujejo ali pa umažejo. Tako je kvalitetna izbira poceni kartuš še kako zelo pomembna. Če kupujemo poceni kartuše (Toner123.si), lahko podaljšamo življenjsko dobo tiskalnika za mnogo let.

Različne vrste

Kartuše poznamo različnih velikosti in vrst. Lahko so originalne ali pa ponaredki. Poceni kartuše so po navadi ponaredki, ki so v velikih primerih bolj kvalitetne kot originalne, saj so odpravljene vse napake, ki jih imajo originali. Poceni kartuše so lahko večjih kapacitet in z možnostjo, da se jih napolni. Tako se lahko izognemo nakupovanju novih kartuš vsakič, ko nam barve zmanjka.

YouTube video

Primerna izbira

Izbire imamo ogromno, ko pogledamo na splet – tukaj nas lahko malo zmede to, da obstajajo variacije vseh možnih kartuš. Ko izbiramo poceni kartuše se vprašajmo naslednje:

  • Kakšno kapaciteto potrebujem?
  • Ali jo lahko uporabim na mojem tiskalniku?
  • Ali tiskam barvno, črno ali oboje?

Vse to nam lahko olajša iskanje poceni kartuše (Canon, Epson, HP, …), ki je ravno pravšnja za nas. Radi bi izpostavili, da bodite še posebej pozorni na model printerja za katerega želimo kupiti kartušo, ker moramo preveriti, če kartuša, ki jo kupujemo, sploh paše v našo napravo.
Ko bomo kupili novo barvo za naš printer, bomo lahko tiskali naprej nemoteno. Dobro je, če poskušamo poiskati kartušo, ki je nadgrajena verzija te, ki jo že uporabljamo. Lahko, da imamo original, ki ima majhno kapaciteto, in poceni kartuše, ki so ponaredki, so morda ravno pravšnja izbira za boljši izkoristek barve v prihodnosti.

Drugo v isti kategoriji: