Premišljeno opremljanje spalnice

Spalnica je bil prvi prostor, ki sem ga sama opremila po svojem okusu, še v hiši mojih staršev. V novo hišo sem se s starši namreč preselila, ko sem imela 18 let. Mama mi je dala nekaj denarja in sama sem izbrala pohištvo ter celoten stil moje sobe. Spalnica je bila majhna, skupaj je merila komaj 13 kvadratnih metrov, a meni je predstavljala pravo malo kraljestvo. Želela sem imeti bele stene in belo pohištvo. Tla so bila lesena, v topli hrastovi barvi, ki so poskrbela za toplino v sobi.

Kupila sem belo kotno pisalno mizo in predalnik za nogavice ter spodnje perilo. Garderobna omara se je raztezala čez skoraj celo steno, saj je merila dva metra v širino in skoraj do stropa. Dekleta pač potrebujemo prostor za svoja oblačila.

Potem pa še postelja, želela sem seveda večjo posteljo, da lahko še kakšna prijateljica ali pa fant pri meni prespi. Pa je dopuščala posteljo v največji širini 140 cm. Ampak tudi to je bilo odlično.

Modni okraski za pravo dušo spalnice

Ker je bilo vse pohištvo v beli barvi in stene prav tako, sem svojo spalnico popestrila z barvnimi okraski. Posteljnina Bount je bila v živih barvah. Kupila sem rdeče, roza, zelene in modre rjuhe, ki sem jih menjala glede na želje in počutje. Zavese sem kupila v rumeni barvi, koš za smeti v roza, namizno svetilko v oranžni barvi in tako dalje. Moja spalnica je tako dobila pravo dušo in zaživela. Mama mi je kupila še barvno preprogo in v moji spalnici sem se počutila več kot odlično. Tudi starši so bili zelo navdušeni nam mojo izbiro pohištva in modnih dodatkov. Moja dva mlajša brata pa sta se na koncu raje zadrževala v moji sobi, kot v njuni.

Kaj je še manjkalo v spalnici za piko na i

Za rojstni dan pa sem dobila prav res odlično in premišljeno darilo. Kupile so mi veliko vijolično vrečo za sedenje. To je bilo pa res prvovrstno darilo, da obiskom, ni bilo potrebno posedati na moji postelji, ampak so lahko sedeli tudi na tej vreči.

YouTube video

Tako je moja spalnica dobila končno podobo s skrbno izbranim kvalitetnim pohištvom in dodatki.

Kavči, zofe, kotne sedežne garniture in fotelji so središče dnevne sobe, zato želimo, da je naša sedežna garnitura udobna in nam nudi sproščujoče trenutke. Preberi več …

Drugo v isti kategoriji: