Kozmetika Catrice

S kozmetiko Catrice se naličite v nekaj minutah

Zjutraj pred službo nimate veliko časa, da se v miru in hitro naličite. Ker vas gotovo skrbi sama obstojnost ličil, jo lahko podaljšate z upoštevanjem nekaj trikov. Tako boste bili ravno prav naličeni za vse pomembne dogodke, kot so služba, pomemben sestanek ali razgovor.

Najprej začnite s kvalitetnim Catrice pudrom

Pri ličenju je pomembna zmernost. To pomeni, da si najprej dobro očistite in posušite obraz, nanj nanesete vlažilno kremo, nato pa sledi tanek nanos pudra.

Catrice puder
Catrice kompaktni puder

V kolikor boste na kožo nanesli prevelike količine tekočega pudra, bo vaš obraz videti nenaravno. Puder Catrice nežno in dobro vtrite v kožo. Obraz mora biti še vedno normalno gibljiv, brez občutka vlečenja kože.

Prikrivanje podočnjakov s Catrice tekočim korektorjem

V kolikor imate temne in izrazite podočnjake, jih po nanosu tekočega pudra dodatno prekrijte tudi s tekočim korektorjem. Veliko žensk se odloči za nanos malce svetlejšega korektorja od njihovega tena kože, saj so tako po zadnjem nanosu ličil manj opazni podočnjaki. Svetlejši odtenek korektorja je tudi pomemben, v kolikor imate zelo temne in zelo poudarjene podočnjake.

YouTube video
Video: Catrice tekoči korektor

S kozmetiko Catrice poudarite lepe lastnosti obraza

Po nanosu pudra Catrice nadaljujte z nanosom highliterja. Na lica nanesite bronzer oziroma rdečilo ter ga nežno zamažite s prsti, da ne bodo vidne poteze čopiča. Za senčenje oči uporabite bolj nevtralne in naravne odtenke. Poudarite jih s Catrice zemeljskimi, rjavimi ali sivimi senčili. Oči dodatno poudarite še s tanko črno črto nad veko. Maskaro nanesite v enem do dveh slojih. Tako se trepalnice ne bodo preveč sprijele skupaj. 

Kako uporabiti šminko Catrice za razgovor?

Za razgovor je pomembno, da ne uporabljate preveč živih in izrazitih barv šminke ali lipglosa. Živahna barva šminke ali lipglosa bo morda videti na začetku razgovora zelo lepa. Vendar bo v primeru pitja vode ali veliko govorjenja lahko prišlo do zabrisanja šminke. Lahko jo boste tudi polizali dol, kar bo na ustnicah ustvarilo nepobarvane predele.

Podaljšanje obstojnosti Catrice kozmetike v nekaj korakih

Poleg samega pravilnega nanosa ličil sta pomembni tudi podlaga in kasnejša uporaba posebnega utrditvenega spreja za ličila.  Podlaga za ličila naj bo lahka in naj omogoča dihanje kože. Tako ne bo prihajalo do mastne kože ali prehitrega sušenja pudra. Na koncu ličenja obraz pošpricajte še s posebnim sprejem za utrditev, ki podaljša obstojnost ličil, obenem pa obrazu da poseben sijaj.

Drugo v isti kategoriji: