Naravni lasni podaljški

Dramatični videz z daljšimi in gostejšimi lasmi

Na naš videz v veliki meri ne vplivajo samo oblačila, obutev ter različni modni dodatki, temveč tudi frizura. Še zlasti predstavnice nežnejšega spola imajo s tem delom telesa veliko opraviti in zlepa niso zadovoljne z obliko, dolžino ter gostoto las. Redke posameznice se lahko pohvalijo z dolgimi, lepo oblikovanimi gostimi lasmi. 

Na srečo trg ponuja številne dobre rešitve tudi za vse tiste s krajšimi in manj gostimi lasmi, ki bi si v najkrajšem možnem času želeli dramatično frizuro z dolgimi in gostimi lasmi. Podaljšanje las je ena od učinkovitejših rešitev, s katero lahko dosežete popolnost svoje frizure pa tudi videza v celoti. Lasni podaljški, ki se pri tem postopku vnašajo na določena mesta, pa so lahko naravni ali umetni.

Naravni in umetni podaljški 

Podaljški za lase se delijo na naravne in umetne. Za prvo vrsto podaljškov velja, da se ponaša z bistveno več prednostmi. Predvsem je ključna prednost ta, da se naravni podaljški zelo dobro zlijejo s pričesko in se tudi navzven dobro skladajo z njo; tudi na blizu se ne opazijo. 

Lasni podaljški se delijo na naravne in umetne
Lasni podaljški: umetni ali naravni

Podaljški iz naravnih materialov so v primerjavi z umetnimi trajnejši in sčasoma ne zbledijo. Naravna vrsta podaljškov je odlična izbira za vse tiste, ki so dobro ekološko osveščeni, saj so za okolje veliko manj obremenjujoči kot umetni podaljški. 

Preberite si še naslednji članek: Keratinski podaljški las – ena od najbolj priljubljenih metod podaljševanja las

Keratinski podaljški za lase so še toliko bolj priljubljeni, ker se med naravne lase odlično vključijo.

Umetni podaljški se lahko proizvajajo na najrazličnejše načine, zanje se uporabljajo različne vrste materialov in postopki obdelave. Najpogosteje so narejeni iz najlona, poliestra ali akrila. Posebne tehnike omogočajo, da iz njih oblikujejo dolžino in da so čim bolj videti podobni naravnim lasem. 

Tehnike podaljševanja las

Na voljo so vam različne metode za vstavljanje lasnih podaljškov. Vsaka metoda pa se ponaša s prednostmi pa tudi slabostmi, zato je dobro, da se pred izbranim postopkom posvetujete s strokovnjaki.

YouTube video
3 Najbolj priljubljene metode podaljševanja las

Tipi podaljškov se delijo na keratinske, tape in, microring in na clip on podaljške. Med vsemi tipi so najbolj priljubljeni slednji, ker so praktični in tudi cenovno ugodni. Na voljo so vam v skoraj vseh frizerskih salonih in so primerni tudi za tiste osebe, ki podaljškov ne želijo nositi vsak dan, ampak samo za posebne priložnosti in dogodke. Pred spanjem se jih lahko preprosto odstrani.

Drugo v isti kategoriji: