Čokoladna vas je sanjska destinacija

Kako je luksuzen glamping ob Dravi povezan s čokolado?

Uroš Mlakar je podjetnik, ki ima veliko inovativnih idej. Predvsem pa je z vsem srcem predan podjetništvu ter regiji, od koder prihaja. V želji, da bi zanjo in za čudovito naravno okolje okrog reke Drave izvedelo še več ljudi, je osnoval luksuzno glamping naselje, ki ima prav posebno zgodbo. V njem je namreč prav vse povezano s čokolado, saj je podjetnik Uroš Mlakar n tudi lastnik blagovne znamke Teta Frida, pod katero se prodajajo ročno narejeni čokoladni izdelki.

Čokolada je slastna razvada, ki privablja turiste

Kako privabiti turiste iz vsega sveta v neokrnjen, a neznan košček narave ob Dravi? Tako, da jim poleg čudovite nastanitve v lesenih glamping hiškah z lepim razgledom ter vsega potrebnega udobja ponudiš še prav posebno zgodbo. Podjetnik Uroš Mlakar je tako ustvaril pravi čokoladni center.

Čokoladna vas
Uživanje v miru v Čokoladni vasici

Zaradi povezave s čokolado je zanimanje turistov zanj zelo veliko, zato obiska nikakor ne bo manjkalo. Uroš Mlakar je kot podjetnik povezal svoje čokoladne izdelke in okolje, v katerem nastajajo, v skupno zgodbo, ki ima velik turistični potencial.

In kako je luksuzni glamping povezan s čokolado? 

  • V njem je tudi degustacijski center, v katerem lahko turisti preizkusijo izdelke iz čokolade, ki so ročno izdelani in zelo okusni.
  • S čokolado in drugimi dobrotami se lahko obiskovalci posladkajo tudi v kavarni znotraj glamping naselja, ki poleg slastnih dobrot ponuja tudi prelep razgled na reko Dravo, ki teče mimo.
  • Glamping  hiške so opremljene s številnimi čokoladnimi izdelki, kot sta na primer čokoladno milo ali čokoladna zobna pasta, pa tudi marsikaj drugega čokoladnega, kar preseneti in navduši prav vse goste.
  • Pri nastanitvi v čokoladnih glamping hiškah vam čokolado ponudijo celo za zajtrk, zaradi česar gre zagotovo za najslajše počitnice, kar ste jih kadarkoli doživeli.

Turisti so navdušeni nad čokoladno zgodbo ob Dravi

Vtisi turistov so zelo pozitivni. Ne le, da jih zgodba o čokoladni vasi tako navduši, da si jo želijo obiskati, ampak so nato zelo navdušeni tudi, ko vidijo, kako lepo je počitnikovati v naravnem okolju. V njem lahko najdejo mir, ki ga na marsikateri drugi turistični destinaciji zaman iščejo.

YouTube video
Čokoladna vas

Poleg tega pa vsaka glamping hiška ponuja tudi čudovit razgled, zaradi česar je čokoladno naselje oziroma vas pravljično obiskati v prav vseh letnih časih. Narava, ki obdaja galmping hiške, je namreč lepa tako poleti kot pozimi, pa tudi spomladi in v jesenskem času, čokolada pa tudi tekne kadarkoli.

Drugo v isti kategoriji: