Kupimo majice z napisi za darilo

Nove majice z napisi za otroke

Nove majice z napisi za otroke so odlično praznično in rojstnodnevno darilo. Otrok lahko nova oblačila obleče za v šolo, vrtec ali za prosti čas. Nanje natisnimo njihove najljubše risane junake, glasbene skupine ali motive iz risank. Otroci obožujejo majice z napisi, še posebej, če so na njih njihovi junaki.

Pulover s kapuco
Tisk na kapucarje je postal v zadnjih nekaj letih popularen.

Podarimo majice z napisi prijateljem

V kolikor ne vemo, kaj kupiti prijateljem, so majice za rojstni dan odlična rešitev. Na spletni strani je možno izbrati veliko že predstavljenih motivov. Ponudba vsebuje smešne, zgodovinske, glasbene, športne, umetniške in praznične motive majic. Na razpolago so tudi različni motivi oblačil za fantovščine in dekliščine. Za bolj delovne osebe lahko izberemo tudi delovna oblačila, ki jih popestrimo z unikatnim in po meri narejenim napisom.

Preberite naslednji članek: Ključne lastnosti kakovostno izbranih delovnih oblačil

Delovna oblačila predstavljajo zelo širok nabor najrazličnejših kosov oblačil. Delovna oblačila morajo biti ta kar se da trpežna, trajna in obstojna.

Nepozabni puloverji s kapuco za vsakogar

Tisk na kapucarje je postal v zadnjih nekaj letih popularen. Ker je pulover s kapuco izjemno vzdržljiv in se lepo pere, ga imajo moški še posebej radi. Na spletni strani je možno izbrati veliko različnih motivov iz filmov in glasbenega sveta. Odločimo pa se lahko tudi za ustvarjanje lastnega puloverja. Veliko podjetij v jesenskem in zimskem času nagradi zveste zaposlene s puloverji s kapuco s službenim logotipom. Tako zaposlenih ne zebe, obenem pa brezplačno oglašujejo podjetje na terenu.

YouTube video

Službeni puloverji s kapuco za promocijo podjetja

Cenovno zelo ugoden marketing je v fizični obliki. Zaposlenim kupimo pulover s kapuco, nanj pa natisnemo logotip našega podjetja in kontaktne podatke. Največkrat se podjetja odločijo za tisk spredaj na desni strani ob prsih ter na zadnji strani čez celotno širino hrbta. V kolikor imamo tudi bolj prepoznaven in zanimiv logotip ali citat, ki se rima, ga tudi lahko izberemo za tisk, saj si nas bodo tako potencialne stranke lažje zapomnile.

Za promocijo svojega podjetja lahko poleg naštetih oblačil uporabite tudi kape s potiskom. Preberite več v članku: Kape s potiskom vedno dobrodošle na promocijah podjetij.

Drugo v isti kategoriji: