Smučarski tečaji za otroke v jugovzhodni regiji Slovenije

Če bi letošnjo zimo radi vpisali svojega otroka na tečaj smučanja in deskanja ter vas to zanima predvsem za jugovzhodni del Slovenije, nadaljujte z branjem. Na tem mestu vam želimo na hitro predstaviti smučarske tečaje in tečaje deskanja Impulz sport, katerih podrobnosti sicer lahko najdete na njihovi spletni strani. Če vas bo nabor tečajev spodaj vsaj malo zanimal, vam svetujem, da za vse podrobnosti, ceno in prosta mesta, odidete na impulzsport.si.

Smučarski tečaji:

  • Prvi tečaj v zbirki tečajev na jugovzhodu naše države je božično-novoletni tečaj smučanja in deskanja, ki poteka na Rogli. Cena vključuje prevoz in vse ostale potrebne zadeve za poučen in kvaliteten tečaj. Tečaj na Rogli poteka od 26.do 30.12 v letošnjem letu.
  • Drugi tečaj, ki je tudi bivalni tečaj, poteka na Voglu. Datumsko je organiziran enako kot prvi tečaj, razlika je v lokaciji, bivanju in seveda posledično tudi ceni.
  • Tretji, prevozni, tečaj, ki prav tako poteka na Rogli, je organiziran od 24.do28.februarja 2020. Za vse tiste, ki vam smučarski tečaj v decembru ne odgovarja.
  • Četrti, bivalni, tečaj poteka na Starem vrhu, kjer bo potekalo tudi veliko animacij, med drugim tudi ogled kmetije.

V kolikor se vam kateri koli izmed teh tečajev smučanja in deskanja zdi zanimiv, vam svetujem, da na spletni strani Impulz sport poiščete vse potrebne informacije, da si boste zagotovili svoje mesto na letošnjem tečaju. Vsekakor vam Impulz sport nudi kvalitetne in zabavne tečaje, vodene s strani strokovno usposobljenih pedagogov, ki poskrbijo za to, da otroci glede na svojo starost in sposobnost na zabaven in poučen način pridobijo ali nadgradijo svoje smučarsko znanje.

Če boste imeli še kakšno dodatno vprašanje, pa boste na isti spletni strani našli tudi kontakt, kamor se lahko obrnete in kjer bo odgovorjeno na vsako vaše vprašanje. Pojdite v akcijo ter priskrbite prosto mesto vašemu otroku. Naj bo letošnje zimsko obdobje, kar se le da poučno in zabavno. Naj vam pri tem pomaga Impulz sport s svojimi kakovostnimi ter zabavnimi tečaji smučanja in deskanja za otroke po celotni Sloveniji. Otroci vam bodo prav gotovo hvaležni.

Drugo v isti kategoriji: