Izberite zip line pisan na vašo kožo

Zip line je po svetu že kar precej star adrenalinski šport z zelo pisano zgodovino. Pri nas je bolj zanimiv postal pred nekaj leti, ko se je tudi veliko več začelo o njem razpredati. Pravzaprav lahko rečemo, da je pravi razcvet doživel zip line takrat, ko so ga naredili tekom poletne sezone v Planici, kar omogoča ljudem, da spoznajo vsaj približne občutke, kot jih imajo skakalci na planiški velikanki.

Če si želite vsaj enkrat doživeti ta občutek tudi vi, potem je zip line v Planici za vas prava izbira. Na spletni strani podjetja Moje darilo se ga dobi že za samo 28,20 €, kar nikakor ni zelo visoka cena, ki si je ne bi mogli privoščiti.

Želite še več adrenalina?

Če vam je ta zip line premalo, ker roko na srce traja spust le nekje okoli ene minute, ampak vključuje najbolj strm spust na svetu, potem je zip line v Bovcu prava izbira za vas. Na portalu Mojedarilo vas bo zip line v Bovcu stal 55 €, traja pa avantura kar 3 ure, spuščate pa se po 3,2 km jeklenih vrvi, pri čemer vam lahko hitrost zmanjšajo ali pa zelo povečajo, da boste zelo dobro slišali zajlo, kako se oglaša. Pri taki hitrosti zagotovo ne boste ostali ravnodušni, če se boste peljali čisto mimo dreves z visoko hitrostjo in prav tako čisto blizu tal.

Izberite pravi zipline zase

Mojedarilo ima tudi še kaj več

Če se vam zdi Bovec malo preveč in bi radi izkusili neko opcijo vmes, potem je za vas zip line v Bohinju prava izbira, ki vključuje simulacijo skoka dolgega 250 m. s to opcijo boste vedeli, če vam je zip line tako všeč, da se boste opogumili tudi za Bovec, ali pa je to max, kar si upate privoščiti.

Vsekakor pa je je to adrenalinsko doživetje in bo tako zagotovo všeč vsem, ki ljubite adrenalin. V kolikor pa vam adrenalin ni všeč, pa tudi zip line ni prava izbira in se odločite raje za kakšno drugo avanturo.

Drugo v isti kategoriji: