Želite imeti bazen doma?

Prepričan sem, da si vsakdo želi imeti bazen na svojem domačem dvorišču in četudi ima denar za to, da si ga lahko privošči, obstajajo določena vprašanja na katera marsikdo nima odgovorov. Veliko odgovorov lahko najdete že na spletni povezavi http://www.bazeni.com/, nekaj pa vam jih bom ponudil jaz v nadaljevanju tega prispevka, vendar vseeno ne prav vseh, zato toplo priporočam, da še preden začnete graditi svoj bazen, da obiščete navedeno spletno stran ali še bolje, da na spletni strani poiščete kontakt do ponudnika in se dogovorite za njegov ogled pri vas doma, saj boste tako dejansko dobili vse želene odgovore.

Kateri bazen izbrati?

Žal odločitev ni povsem preprosta, saj se morate najprej odločiti ali si želite peščeni ali plavalni bazen. V nadaljevanju, pa ima že vsaka vrsta nekaj podvrst. Bolj primeren za domače dvorišče je plavalni bazen, pri katerem se bo potrebno odločiti med zidanim, betonskim, plavalno-masažnem ali keramičnem bazenom. Veste kateri bazen je za vas najbolj primeren? Seveda je všečnost na zelo visokem mestu med kriteriji izbire, še posebej, če opustimo kriterij cene, a vseeno to ni edini kriterij, ki bo odločil kateri bazen je tisti pravi za vas. Zato toplo priporočamo, da se pred nakupom posvetujete s strokovnjakom s tega področja.

bazen pred hišo

Kako opremiti bazen?

Na koncu pa se je potrebo odločiti še o tem, kako bo vaš bazen opremljen. Na voljo so npr. sistemi za avtomatsko vzdrževanje vode, protitočne plavalno – masažne naprave, podvodna osvetlitev, naprava za ogrevanje vode, različni vgradni elementi, pokrivala za bazen, solarni tuši ter različni pripomočki za čiščenje. Kaj od tega je primerno za vas in kaj potrebujete, veste?

Žal na nobeno od postavljenih vprašanj, odgovor ni povsem preprost, zato, kot že napisano, res toplo priporočam, da se pred investicijo posvetujete s strokovnjakom. Namreč bazen se ne kupuje zgolj za nekaj dni, ampak je to kar bo več desetletij na vašem dvorišču, mar ni tako?

Drugo v isti kategoriji: