Kleparstvo naj bo strokovno in varno

Streha je najvišja točka na objektu. Določeni objekti so visoki, zato je tveganje nesreče veliko. Mojstri za kleparstvo morajo poskrbeti za varnost in se zaščititi z zaščitno opremo. K tej sodijo čelada, pas za pritrditev, primerna obutev z dobrim oprijemom in rokavice. Zunanje dejavnosti, kot je kleparstvo, se najbolj pogosto opravljajo v lepem vremenu, še posebej v poletnem času.

Delo na soncu je lahko nevarno, zato sta pokrivalo in krema za zaščito pred soncem nujna. Nevarnost raka na koži je venomer prisotna grožnja. Izbrani mojster za kleparstvo naj bo zato ne le strokovnjak na svojem področju, s kakršnimi sodeluje podjetje Gerard, temveč naj se zaveda, da je treba paziti tudi na varnost.

Kleparstvo nujno, ko se dela s pločevino

Varno delo je pomembno že s tega vidika, da delavca med delom ne bo skrbelo za lastno varnosti, mora pa mu biti udobno, zato da bo delo opravil kar najbolje. Dobro delo pa zahteva tudi odlične osnovne elemente, potrebne pri popravilu ali obnovi strehe.

Gerard strešna kritina

V podjetju Gerard se najdejo strešne kritine različnih oblik, barv, izdelanih iz različnih materialov. Hkrati z izdelki nudi svoje izučene mojstre za kleparstvo in ostalimi deli, povezanimi z delom na strehi. Kleparstvo je povezano predvsem s pločevino, mojstra pa se pokliče, ko so strešne kritine izdelane iz pločevine.

Kleparstvo ključno pri strešnih delih

Delavec, ki je specialist na svojem področju, bo z odličnim materialom zagotovil kakovostno zaščitno pokrivalo objekta. Skoraj zagotovo bi se lahko trdilo, da je streha najpomembnejši del objekta. Brez dobre strehe nad glavo v objektu ni mogoče bivati. Zagotovo si vsak lastnik objekta želi kakovostno streho, ki bo tudi lepega videza in bo imela dolgo življenjsko dobo.

Takšne želje niso uresničene, če pri pokrivanju ali popravljanju strehe ni mojstra za kleparstvo. Tak strokovnjak opravi odlično delo in hkrati zna svetovati, kaj je najboljše za določen objekt. Posebej pazljivi morajo biti lastniki objektov na določenih območjih, ki so znana po naravnih nesrečah, kot so toča in burja.

Drugo v isti kategoriji: