Pločevinaste kritine Majde

Pločevinaste kritine MajdeKovinske ali pločevinaste kritine so v Sloveniji bolj kot ne redkost. Zakaj torej v primerjavi z drugimi državami v naši državi najdemo manj pločevinastih kritin? Verjetno lahko vzrok za to iščemo v tem, da ljudje preprosto ne poznajo dovolj različnih vrst kritin in tako tudi niso seznanjeni s prednostmi in slabostmi raznih kritin, med katere seveda spada tudi pločevinasta kritina.

Podjetje Kritine Majde vam ponuja kovinske oziroma pločevinaste kritine v dveh oblikah in sicer v obliki strešnika ali pa v obliki trapeza. Podjetje, ki je specializirano za preoblikovanje pločevine v strešne kritine, se imenuje Bratex. Ponudba podjetja Kritine Majde vam nudi kar tri vrste kvalitetne pločevine, katere so narejene v kar najboljših jeklarnah v Evropi. Vsaka linija pločevinastih kritin je izdelana v drugem podjetju in ima kar 10 ali 30 let garancije.

Kot smo že omenili, boste lahko izbirali med kombinacijami oblik pločevinastih kritin, vendar pa je na voljo tudi široka paleta barv kritin. Navdušenci naravnega videza si boste lahko zagotovili strešno kritino v imitaciji lesa. Na spletni strani boste našli tudi gumb »Barve«, ki vam bo omogočil vpogled v vse odtenke strešne kritine, ki vam jih podjetje ponuja.

Torej, če vas zanima pločevinasta kritina, je mogoče najbolje, da obiščete spletno stran podjetja Kritine Majde. Spletna stran vam med drugim ponuja tudi katalog produktov, navodila za montažo, informativni račun in še marsikaj. Za vsako kategorijo strešnih kritin pa si boste lahko prebrali tudi lastnosti oziroma parametre in enote le teh. Privoščite si kvalitetno strešno kritino, ki bo omogočila zdravo bivanje in vas bo ščitila pred zunanjimi vplivi.

Drugo v isti kategoriji: