Kaj zmore pametna hiša?

Pametna hiša je zagotovo hiša prihodnosti. S pomočjo sodobne tehnologije in brezžičnega sistema lahko kadarkoli nadzorujete svojo hišo, s pomočjo hišnega alarmna skrbite za njeno varnost in varnost vaše lastnine, preverite, ali ste zaprli garažna vrata, poskrbite za senčenje z žaluzijami ali roletami ter za razsvetljavo – vse to le z nekaj kliki preko vašega pametnega mobilnika.pametna hiša

Pametna hiša je veliko bolj varna hiša kot so hiše običajno, za kar skrbi ne le zelo kvaliteten alarm, ki z močnim zvokom opozori na prisotnost nepridipravov in jih tako tudi prestraši in odžene, temveč za varnost skrbijo tudi njene druge funkcije, kot so nadzor nad žaluzijami, garažnimi vrati in razsvetljavo. Pri tem je treba povedati, da boste o sproženju alarma v vaši hiši tudi nemudoma obveščeni preko sms sporočila na vaš pametni telefon.

Vlomilci in tatovi opazujejo hiše in vlamljajo takrat, ko nikogar ni doma. To, da ni nikogar doma, sklepajo tako, da v hiši nekaj dni ni nobene luči ter da so žaluzije ali rolete vedno na istem mestu, torej jih nihče ne dviga ter ne spušča. Če imate pametno hišo lahko s pomočjo vašega pametnega mobilnika skrbite za upravljanje z razsvetljavo in žaluzijami ter roletami tudi takrat, ko vas ni doma. Tako boste prelisičili vlomilce ter poskrbeli za večjo varnost ter tudi boljši občutek – nič več vam ne bo treba skrbeti, kaj se dogaja doma, saj boste imeli tudi na dopustu, počitnicah ali službenem potovanju oziroma kadar koli boste zdoma vse pod nadzorom, zato boste mirneje spali.

YouTube video

Pametna hiša omogoča zelo enostavno upravljanje z razsvetljavo, žaluzijami, garažnimi vrati, alarmom, saj za to potrebujete le pametni telefon. Tako lahko na primer vse luči v hiši izklopite le z enim klikom. Zaradi uporabe sodobne brezžične tehnologije sistem pametne hiše ne potrebuje nobene montaže, uporabljati pa ga lahko začnete takoj in tako poskrbite za boljšo varnost svoje lastnine!

Drugo v isti kategoriji: