Podaljški na sponke bodo naredili čudež iz vaših naravnih las

Če ste včasih slabe volje, ker vaši lasje ne dosegajo nadpovprečnega volumna in gostote, se še ta trenutek prenehajte sekirate in se raje odločite za podaljške na sponke, ki vam bodo v nekaj trenutkih uresničili vse vaše skrite želje. Končno boste lahko zablestele v vaši najboljši luči!

Podaljški na sponke so v zadnjem času izjemo priljubljeni, predvsem zahvaljujoč njihovi enostavni uporabi. Kot že samo ime pove, si podaljške s posebnimi sponkami enostavno vpnete v lase in v hipu boste dosegle glamurozen in seksi videz.

new hair color!

Ko se odločate za omenjene podaljške, morate upoštevati dve dejstvi: lasni podaljški na sponke najbolje učinkujejo takrat, ko so vaši lasje dovolj dolgi in segajo vsaj 15 cm čez podaljške ter takrat, ko ste stopničasto postrižene, saj je samo tako prehod med podaljški in vašimi lasmi čim manj opazen ali pa sploh ni opazen. Druga stvar, ki jo morate vzeti v zakup je, da s temi podaljški ne smeti spati in si jih morate vsak večer pred spanjem tudi odstraniti. V nasprotnem primeru se vam bodo zapletli med vaše naravne lase, poleg tega se bodo zelo hitro obrabili in namesto dih jemajoče grive boste imele na podaljških čedalje manj las.

Bujna in gosta pričeska tako ni več samo nedosegljiva želja, temveč lahko že danes postane realnost. Pobrskajte po spletu, odpravite se v frizerski salon ali povprašajte prijateljico, kje je ona opravila nakup. Torej, čim prej si omislite podaljške na sponke, ki bodo v vas prebudili sexi divo!

Drugo v isti kategoriji: