Geliranje nohtov

Geliranje nohtov se ne opravlja samo na rokah, temveč lahko ta estetski dodatek izkoristite tudi na vaših nogah. Lahko se odločite samo za geliranje palca na nogi ali pa za geliranje vseh nohtov, odločitev je popolnoma vaša.

Geliranje nohtov na nogah postane zelo priljubljeno ob prvih toplih sončnih žarkih, ko iz omare potegnemo našo poletno obutev – odprte čevlje. Lakiranje nohtov na nogah je zamudno početje, pa tudi tako natančne ne morete biti, sploh če bi si rade ustvarile francosko manikiro (noht z belo konico). Poleg tega pa se nohti na nogah radi pohecajo in rastejo vsak po svoje, hitreje se zlomijo ali pa celo odpadejo, če kam butnete z nogo. K odprtim čevljem in poletnim sandalom pa obvezno spadajo urejeni nohti in noge!

Predstavljajte si, da se vam celo poletje ne bi bilo potrebno ukvarjati z urejanjem nohtov na nogah! Če se odločite za geliranje nohtov, je to čisto možen scenarij, saj vam bodo tako obdelani nohti zdržali tudi do 10 tednov, če boste pridno in redno hodile na korekture, kjer vam bo kozmetičarka samo uredila narastek med naravnim in geliranim nohtom ter vam nekoliko popravila (spilila) obliko. To v praksi pomeni, da vam celo poletje ne bo treba niti enkrat samkrat skrbeti za to, da vaši nohti niso dovolj urejeni in zato ne morete obuti priljubljenih sandalčkov.

Če se boste odločile za geliranje nohtov na nogah, potem vam priporočamo, da se odločite za nevtralno obliko in nevpadljivo barvo, ki se bo skladala z vašo garderobo, službo in poletno sproščenostjo. Francoska manikira je v teh primerih več kot odlična rešitev! Sploh če se boste odločile za tisto varianto, ki nima tako poudarjene konice, bodo vaši nohti delovali popolnoma naravno in samo zelo ostro oko bo opazilo, da se za vaše popolnostjo in urejenostjo skriva geliranje nohtov!

Drugo v isti kategoriji: