Team building na pikniku

Za koga je primeren team building? Vprašanje je, za koga ni primeren. Team building je odlična rešitev za vse sodelavce, ki se želijo sprostiti, zabavati in se bolje spoznati izven delovnega mesta. Če so vaši sodelavci pridni in zvesti, vendar zgubljajo začetni zagon, potem je team building super rešitev. Ravno tako je to odlična rešitev tudi takrat, ko je team spirit pisarne na nivoju zdolgočasenih tet in stricev. Vsaka ekipa seveda deluje nekoliko drugače, vendar pa včasih ekipa potrebuje nekaj spodbude za nadaljno delo.

In le kaj je lepšega kot obisk narave, dobra hrana in aktivnosti, pripravljene samo za vas? Preprosto nič. Portal za organizacijo piknikov, www.piknik-prostor.si , vam ponuja organizacijo piknika za team building. In katere so aktivnosti team buildinga na pikniku? Predvsem zanimive so kabila igre, plezanje, rafting, adrenalinski park, zorbing, iskanje skritega zaklada, različne spretnostne igre, srednjeveške igre in pa tudi rojstni dnevi. Na omenjeni spletni strani si lahko ogledate tudi ponudbo team buildingov, kot so Olimpijada Kolektiv+, Casino Ryale in Izgubljene zgodbe Lipicancev. Gre za zanimive in zabavne ponudbe, ki bodo zagotovo vsem všeč.

Poleg tega se lahko odločite tudi za Impro kreativnost, ki je odličen vir kreativnosti. Tako si boste pridobili tudi sveže ideje za svojo storitev oziroma produkte. Preko zabave in druženja pa lahko s pomočjo nekaj aktivnosti svojim zaposlenim ponudite tudi učenje novih veščin. Seveda pa so zanimive tudi razne strokovne delavnice. Ponudba aktivnosti team buildinga na pikniku je ogromna, zato si oglejte spletno stran in si preberite več o teh aktivnostih.

Drugo v isti kategoriji: