Visoko učinkovita školjka porabi le okoli 5 litrov vode na splakovanje

Tu je predvsem ena straniščna školjka, ki jo pogosteje opazim v velikih novih gradnjah. ToTo Eco Soiree (MS964214CEFG # 01) je eno najboljših stranišč. Skladna z ADA, nizka poraba (5 litrov na splakovanje), dvojno ciklonsko splakovanje so le nekatere lastnosti, zakaj je ta školjka tako priljubljena. Oblikovalcem in gradbenikom je všeč tudi zaobljena oblika, ki je primeren za čiste sodobne linije.

Prednosti

Pred se podamo v notranjost tega izdelka je pomembno omeniti njegovo zasnovo. Toto MS964214CEFG#12 je enodelna straniščna školjka z podolgovato skledo. Sedež SoftClose je izdelan iz trpežne plastike, ki ponuja udobje in kakovost. Mehki tečaji omogočajo počasno in nežno zapiranje, tako da pokrov ne zaloputne. Visokosijajni polipropilen pomaga pri odpornosti proti kemikalijam in čistilnim sredstvom.

Ta školjka je na voljo v pomirjujoči beli barve bombaža, naglašeni s kromiranimi vzvodom. ToTo je svojo glazuro SanaGloss uporabil pri Eco Soiree, da bi jo dodatno zaščitil pred bakterijami in vonjavami. Ključna značilnost Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je sistem dvojnega ciklonskega splakovanja. Sliši se močno, kar tudi je.

Školjka ToTo Eco Soiree ima dvojne šobe, ki proizvajajo močno vodno silo. Kombinirajte tekočo vodo z gravitacijo in dobite ciklonski učinek. Dvojni šobni vodni tlak omogoča več vode, ki se usmeri na sifon za dodatno moč. Ciklonski sistem je ena najboljših tehnologij za splakovanje stranišč. Preberite si več zelo pozitivnih mnenj in najboljšo ceno, ki sem jo našel za ToTo Eco Soiree.

Eco Soiree ima obrobljeno dno, kar je lep detajl na stranišču. Zaradi edinstvene oblike straniščna školjka mogoče ne bo stala čisto ravno na tleh v kopalnici. Hitra rešitev so tesnila okoli podnožja stranišča. Enostavno popravilo, če se znajdemo v takšni situaciji. Tesnilna sredstva je vedno dobro imeti v torbi z orodji.

YouTube video

Školjka Eco Soiree ima celoten paket. Deluje dobro, izgleda odlično in ima fantastično splakovanje. ToTo ustvarja neverjetne izdelke, ta je eden najboljših. Zaradi Eca dobimo v navadni kopalnici občutek, kot da smo vstopili v luksuzno.

Iščete straniščno školjko, ki ima kompakten, enodelni dizajn, in jo je zelo enostavno namestiti? Ali želite stranišče z visokim sedežem, ki vam bo dalo dodatno udobje, ki ga potrebujete za vašo kopalnico?

Drugo v isti kategoriji: