Širina rezalne glave je ena od najpomembnejših funkcij pri izbiri vrtnih traktorjev

Širina rezalne glave je ena od najpomembnejših funkcij pri izbiri vrtnih traktorjev. Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 je okrepljen z varjenimi jeklenimi cevmi za dodatno vzdržljivost. Ker vrtni traktor uporablja ojačano rezalno glavo s premerom 122 cm, lahko zlahka zagotovi široko področje rezanja. Stikala za vklop električnega rezila in nastavitve rezanja so nameščena na blatniku. S tem bo košnja trave lahka naloga. Kosilnica Husqvarna YTH24v48 ima tudi možnost stranskega praznjenja, ki omogoča, da se vsi ostanki trave razrežejo in izpraznijo na stran.

Tehnologija za košnjo z indukcijo zraka

Zrak, ki je prisoten v tem traktorju Husqvarna YTH24v48, je potegnjen iz vrha proti dnu rezalne glave, kar izboljšuje dvig trave in zagotavlja vrhunsko rezanje.

Hidrostatični menjalnik

Vožnja z Fast Hydro-om je izjemno stabilna. To je posledica hidrostatičnega menjalnika, ki je zasnovan za enostavno in spremenljivo hitrostjo tako naprej kot nazaj. Ker imate nadzor nad kosilnico, se ne počutite preobremenjeni. Zaradi tega kosilnica tudi ne bo poskakovala. Ima hitri hidrostatični menjalnik za izjemne in spremenljive hitrosti naprej in nazaj s pomočjo pedal. Hidrostatični menjalnik, ki je krmiljen s pedalom, omogoča največjo hitrost 12 km/h naprej in 5 km/h nazaj ter tempomat, ki ohranja hitrost tudi na težkih terenih.

Priključki za vse sezone

Vrtni traktor Husqvarna YTH24v48 ima tudi priključke za vse sezone. Med njimi so snežna rezila, trosilec, grabljice, prikolica itd. Tako lahko s pomočjo vseh teh priključkov in orodij dvorišče kosite in urejate, ne glede na to, kakšna je sezona.

YouTube video

Tempomat

Tempomat, ki je prisoten v traktorju Husqvarna YTH24v48, omogoča vašemu stroju, da ohrani konstantno hitrost tudi na neravnih terenih.

Preberite tudi: Vrhunska kmetijska mehanizacija, ki pomaga pri obdelovanju zemljišč – traktorji Kubota.

Drugo v isti kategoriji: