Prednosti in lastnosti plinskega žara Weber Spirit II E-210

Weber E 210 je zagotovo eden najboljših majhnih plinskih žarov, ki so na voljo na trgu, in je cenovno ugoden ob upoštevanju vseh njegovih značilnosti.

Plinski žar Weber Spirit E 210 ima dva gorilnika iz nerjavečega jekla, ki proizvedeta 26.500 BTU na uro. Čeprav je žar precej kompakten, ima na voljo 2323 kvadratnih centimetrov primarnega prostora za kuhanje in 581 kvadratnih centimetrov ogrevanih površin.

Ima rešetke iz litega železa in tirnice za aromo; vse so emajlirane s plastjo porcelana. Emajliran je tudi pokrov, kar zmanjšuje rjavenje in luščenje. Kolesa omogočajo enostavno premikanje. Ima dva kolesca s sprednjim zaklepanjem in dva vrtljiva kolesca zadaj.

Zmogljivost: Dva gorilnika iz nerjavečega jekla z vhodom 26.500 BTU na uro zagotavljata visoko zmogljivost.

Enakomerno in okusno kuhanje: rešetke iz litega železa, emajlirane s plastjo porcelana, nudijo enakomerno kuhanje, tirnice za aromo pa maščobne kapljice uplinijo in dodajo okus hrani.

Enakomerne temperature: prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 je opremljen s termometrom, ki je nameščen v sredini in zagotavlja stalno temperaturo kuhanja.

Enostavno shranjevanje: Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 ima dve sprednji vrtljivi kolesi z zaklepom in dve zadnji kolesi za enostavno manevriranje. Stranske mize se lahko zložijo za lažje shranjevanje.

Merilnik: pove vam, koliko plina je še na voljo.

YouTube video

Kakšne so omejitve?

Težko je bilo najti negativno oceno o žaru Weber Spirit E 210 na Amazonu. Vendar pa je ena omejitev, ki so jo nekateri uporabniki omenili: ima samo 2 gorilnika, zaradi česar je primeren le za manjše zabaveNa spletni strani Amazona lahko najdete še več mnenj.

Drugo v isti kategoriji: