Čiščenje na domu vsebuje tudi čiščenje tal

Brezhibno čiščenje na domu opravijo drugi namesto nas

Vsakodnevni stres in hiter način življenja vplivata tudi na našo željo po pospravljanju in urejanju stanovanja. Nekateri zmorejo vse in pospravijo in počistijo dom sami sproti, drugi pa čakajo na prost vikend. Slednji nimajo niti enega prostega dneva v tednu za počitek, saj ves čas nekaj počnejo. V kolikor ne želimo pregoreti, si izberimo čiščenje na domu, kjer bodo vse opravili drugi namesto nas.

Čiščenje preprog in sedežnih garnitur

Vsaka družina z majhnimi otroki potrebuje veliko dodatne pomoči pri čiščenju doma, saj otroci vsak dan nekaj umažejo. In tu pride v pošptev storitev čiščenje na domu. Najtežje je odstraniti trdovratne madeže s preprog in sedežnih garnitur s tkanin.

Čiščenje na domu - čiščenje sedežne garniture
Čiščenje na domu zajema tudi čiščenje madežev na sedežni garnituri

Problem se pojavi tudi, če živimo v najetem stanovanju, kjer je po tleh položen tapison, ki se težko čisti. V kolikor otroci polijejo ali zamažejo tapison ali itison, je pomembno da za čiščenje uporabimo profesionalna čistila. V kolikor bomo uporabili domače pripravke lahko tapison razbarvamo ali pa madež še bolj vtremo v tkanino.

Preberite naslednji članek: Kanalska klima omogoča visoko energijsko učinkovitost

Prednost kanalskih klimatskih naprav je skrita namestitev in distribucija klimatiziranega zraka skozi kanale, kar je super za vsak prostor.

Pranje in likanje večje količine oblačil

Družine z majhnimi otroci včasih obvladajo sprotno čiščenje prostorov, vendar se dobra volja konča pri pranju in likanju perila. Vsaka družina, ki ima dva ali več otrok, se hitro sooča s povečano količino umazanega perila.

YouTube video
Video: 15 nasvetov za enostavnejše in hitrejše pranje in likanje perila

Ker čiščenje na domu vsebuje tudi pranje in likanje perila, lahko to nekdo nekajkrat na teden stori namesto nas. Mi čisto perilo samo zložimo v omaro, pranje in likanje pa prepustimo čistilnemu podjetju.

Odstranjevanje zahtevnih madežev 

Včasih nam uspe vse madeže z oblačil odstraniti pravočasno, preden se zažrejo pregloboko v tkanino. Včasih pa ne glede na to, kako močna čistila uporabljamo, madež ne izgine.

Prednost najete pomoči za čiščenje na domu je v tem, da imajo strokovni čistilci profesionalna čistila. S takimi čistili odstranijo še tako zahtevne in trdovratne madeže. Namesto, da izgubljamo čas in dobro voljo za čiščenje doma, to prepustimo strokovnjakom.

Kuhanje zdravih jedi

Poleg sesanja in pranja, čiščenje na domu vsebuje tudi kuhanje zdravih in nasitnih jedi. V kolikor nimamo časa, da bi vsak dan pripravili zdravo jed za naše otroke, lahko to stori kdo drug namesto nas. Mi samo kupimo sestavine, podjetje bo pa medtem, ko opravlja čiščenje na domu, istočasno tudi skuhalo kvaliteten obrok za nas in naše najbližje. Po jedi bo pomilo in pospravilo tudi posodo, tako, da se bomo vrnili v čist dom.

Drugo v isti kategoriji: