dostava-pošte-kurirček

Podjetja za dostavo paketov v Sloveniji

dostava-pošte-kurirčekMed podjetji za dostavo paketov po Sloveniji tisti, ki nimajo lastnih podjetij oziroma potrebujejo poštne storitve zgolj v zasebne namene, največkrat izberejo Pošto Slovenije. Nenazadnje se njena enota nahaja v vsakem kraju, res pa je, da se je potrebno s pošiljko na posamezno pošto odpraviti osebno. Podjetniki, ki ne pošiljajo zgolj klasične pošte v obliki pisem, temveč morajo večkrat dostaviti tudi pakete, pa raje izberejo kurirske službe. Zakaj? Zato, ker so običajno cenejše, pridejo pakete iskat na dogovorjen naslov, in jih dostavijo na dogovorjen naslov.

Medtem, ko so se podjetniki še nekaj let nazaj za dostavo paketov v tujino odločali predvsem za tuja globalna podjetja, na primer DHL ali UPS, za dostavo paketov po Sloveniji pa so uporabljali domače kurirske službe, so si domača podjetja zdaj izborila večji kos kolača. Tako je z njimi možno skleniti pogodbo tako za dostavo v tujino kot za dostavo paketov po Sloveniji.

So naša najboljša podjetja za hitro pošto oziroma dostavo tudi najboljša? Tega zagotovo ne moremo trditi, saj je storitev odvisna od mnogo dejavnikov. Najboljša podjetja za dostavo paketov v Sloveniji so za vsakogar tista, ki predvsem skrbijo za hitro dostavo v in iz domačega kraja, torej kraja, kjer se nahaja posamezni podjetnik, ki potrebuje kurirske usluge. To pomeni, da kurirska služba s hitro dostavo ne sme pokrivati zgolj največjih mest!

Poglejmo si za primer dostavo z imenom hitra pošta Kurirček, kjer lahko na njihovi spletni strani kurircek.si hitro ugotovimo, da ponuja dostavo v istem dnevu v precej zanimivih mest: Maribor, Celje, Koper, Postojno, Novo Gorico, Ajdovščino, Vipavo, Novo Mesto, Trebnje, Ivančno Gorico, Grosuplje, Brežice, Mursko Soboto, Ljubljano, Kranj, Brnik, Kranjsko Goro in Jesenice – po dogovoru z naročnikom pa tudi v druga mesta. To je vsekakor prednost, ki je nekatere najbolj znane kurirske službe nimajo, saj delujejo z dostavo v istem dnevu zgolj v nekaterih mestih, povsod drugod pa dostavljajo šele naslednji dan. In za podjetja, ki niso v največjih mestih oziroma katerih stranke niso v največjih mestih, je to zagotovo prednost.

Drugo v isti kategoriji: