Močnejše, daljše in gostejše trepalnice

Že od nekdaj sem si želela dolge in goste trepalnice. A žal mi jih narava ni poklonila. Že od zgodnjih najstniških let sem vsak dan uporabljala črne vodoodporne maskare, nato pa sem celo poizkusila umetne trepalnice. Najprej sem jih poizkusila pri kozmetičarki, nato pa tudi na lastno pest. A pred kratkim sem odkrila lux factor serum forum, kjer smo dekleta pisala o prav posebnem serumu za trepalnice na naravni osnovi. Običajno nisem nasedala raznoraznim reklamam o posebnih učinkih naravnih stvari in nenavadnih rezultatih v treh minutah. A na tem forumu so me uporabnice s svojimi izkušnjami prepričale v to, da je vsaj vredno poizkusiti.

Preizkusila sem svojo srečo

Naročila sem svoj serum in preizkusila svojo srečo. Sprva nisem imela veliko upanja, da bo nek naraven serum na bazi naravnih olj izboljšal moje trepalnice. A sem vztrajala nekaj dni, saj škodi jim gotovo ne. Po nekaj dneh pa so se že začeli kazati prvi rezultati. Moje trepalnice so bile temnejše in gostejše. Mogoče so bile celo daljše.

YouTube video

Učinek je bil viden. Nisem ga opazila le jaz, ampak tudi prijateljice. Opazili so ga tudi domači, ki me večkrat vidijo nenaličeno. Kmalu, po nekaj tedenski uporabi, pa sploh nisem več uporabljala maskare. Moje trepalnice so bile temne in goste. Ličila sem uporabila le še za posebne priložnosti in ne več za vsak dan.

Dobre izkušnje in priporočila ostalim

Tudi sama sem potem podala mnenje na lux factor serum forum in zelo pohvalila lux factor serum za trepalnice. Na lastni koži sem preizkusila in bila izjemno zadovoljna z njim. Priporočila sem ga vsem, ki bi rade imele še močnejše, gostejše in daljše trepalnice. Kupila sem ga tudi za sestro in prijateljice. Letos sem za praznike in rojstne dneve podarjala lux factor serum in vse, ki so ga dobile so bile navdušene po nekajkratni uporabi. Tudi tiste, ki imajo običajno težave s kakšnimi alergijskimi reakcijami ali imajo bolj občutljive oči, so ga pohvalile. Na lux factor serum forum so tudi same napisale kar nekaj pozitivnih mnenj o serumu in ga priporočile tudi drugim uporabnicam.

Drugo v isti kategoriji: