Partnerska terapija dobro koristi težavam v zakonu

Terapija z odkritim pogovorom

Čeprav si boste izbrali najboljšega strokovnjaka, pa partnerska terapija ne bo učinkovita, če si za reševanje težav ne boste vzeli dovolj časa in na terapiji s strokovnjakom odkrito spregovorili o vseh težavah. Na to vas bo opozoril prav vsak dober terapevt.

Dober psihoterapevt vam lahko pomaga rešiti še tako težak ali celo na videz nerešljiv problem

Na terapijo se s partnerjem lahko prijavite kar preko spleta, kjer se prav tako nahaja veliko dobrih strokovnjakov. Svoje storitve vam predstavljajo na spletu, kjer si lahko pred naročanjem na partnersko terapijo ali katero koli drugo obliko terapije preberete vrsto koristnih nasvetov.

Cena partnerske terapije

Kakovostna partnerska terapija se vam prav nikoli ne sme biti predraga. Sicer pa je cena terapije odvisna od posameznika do posameznika ter se praviloma obračuna glede na uro. Glede na vrsto in težo težav s katero se soočata s partnerjem se boste že na prvem sestanku s strokovnjakom pogovorili tudi o tem, na koliko časa bi bilo vsaj na začetku primerno obiskovati terapevta.

YouTube video

Ključna vloga psihoterapevta pri reševanju družinskih težav

Težave med partnerjema ali težave v družini so nekaj povsem vsakdanjega. V veliki meri jih poskušamo reševati kar sami. Včasih pa težav ne znamo reševati sproti, zato se naberejo in ko je teh preveč, pogosto potrebujemo pomoč strokovnjakov.

Dober psihoterapevt vam lahko pomaga rešiti še tako težak ali celo na videz nerešljiv problem, ki ga imate s svojim partnerjem ali z enim ali več družinskimi člani. Največja težava pa je ponavadi ta, da traja kar nekaj časa, preden so prav vsi člani družine pripravljeni sodelovati pri psihoterapiji.

Drugo v isti kategoriji: