Vas zanima, kako kupiti Bitcoin varno?

Varnost je in mora biti vedno na prvem mestu. Še posebej to velja takrat, ko so v igri osebni podatki ali pa podatki v zvezi s premoženjem in to v vseh oblikah, torej tudi pri premoženju v obliki Bitcoinov. Prav gotovo ste kdaj v preteklosti že slišali za krajo te valute, pri čemer pa takrat, ko je njena vrednost visoka, lahko zelo na hitro izgubite kar nekaj tisočakov. Ravno zato je treba upoštevati vse nasvete o tem, kako kupiti Bitcoin čim bolj varno, kot pač le gre.

Če bi radi začeli s trgovanjem tudi vi in se še sprašujete kako kupiti Bitcoin, potem na samem začetku potrebujete denarnico, ki ni v fizični obliki, saj lahko le z njo trgujete z Bitcoini. Glede na to, da je denarnica sestavljena tako iz javnih kot tudi iz privatnih ključev, je jasno, da je potrebna posebna pazljivost. Javni ključi so pravzaprav lokacija, na katero transakcijo polagate oz. jo dvigujete, privatni ključi pa so vaše unikatno geslo.

Kako kupiti Bitcoin in ravnati z denarnico?

Če vas zanima, kako kupiti Bitcoin varno, potem tega gesla nikar ne izdajajte nikomur drugemu, niti ga ne imejte zapisanega kje na računalniku, po možnosti v kakšni mapi, ki je poimenovana Bitcoin geslo. To geslo naj bo 100% unikatno in ga uporabljajte samo za trgovanje z Bitcoinom. To je prvi nujno potreben postopek pri vprašanju: Kako kupiti Bitcoin varno?

Vsekakor je najbolje, da vaše denarnice nimate shranjene na spletu, temveč offline, še najbolje na listu papirja in na nobeni digitalni napravi, tako da računalniški boti ne morejo sprobavati mirno vseh možnih različic gesel za dostop. Dejansko je tako najbolje, da te denarnice ne uporabljate za dolgoročno shranjevanje, temveč jo uporabljate zgolj za trgovanje, za shranjevanje pa uporabljate bolj varovane denarnice z bistveno bolj kompleksnimi varnostnimi sistemi.

YouTube video

Kako Kako kupiti Bitcoin in ga prodati na internetu varno?

Če ste se odločili, da boste z Bitcoinom trgovali na spletu, glejte, da uporabljate varno povezavo in da izdajate o sebi čim manj podatkov, torej najbolje je, da skrijete tudi lokacijo. Vas zanima kako kupiti Bitcoin v javnosti, kjer je veliko ljudi na spletu in se tako lažje skrijete v množici?

Nikar ne naredite tega, saj svojo varnost povsem ogrozite, nobenega trgovanja ne opravljati na kakšnih javnih mestih, po možnosti z nezaščitenim geslom do omrežja, saj ste tako še veliko bolj na udaru hekerjev, ki, verjemite, kar čakajo na takšne priložnosti.

Kar se tiče zagotavljanja varnosti so to tista najbolj pomembna »pravila«, ki se jih držite vsakič in vseskozi, da slučajno tudi vas ne preseneti šok ob spoznanju, da so vam iz vaše denarnice hekerji pobrali vse. Verjemite, to se dogaja vseskozi in se tudi bo, če podate prijavo na policijo zoper neznane osebe za krajo Bitcoinov, pa lahko od policije pričakujete zelo malo ali pa celo nič, saj gre za sistem, ko so tudi hekerji tako zelo zavarovani, da ob svojem dejanju ne izdajo prav ničesar, tako da jih je tudi izslediti praktično nemogoče.

Kako Kako kupiti Bitcoin zagotovo najbolj varno?

Kako kupiti Bitcoin – nasvet za vse začetnike: če ste na področju trgovanja kriptovalut povsem novi, nimate nobenega znanja, pa bi vseeno radi nekaj dodatno zaslužiti in ste hkrati tudi svoj vložek za riziko zaslužka pripravljeni ob najslabšem možnem scenariju izgubiti, potem se le ne sprašujte kako kupiti Bitcoin varno in kaj vse je treba narediti za dodatno varnost, temveč se raje odločite za sklad Incrementum+, kjer dosegajo zavidljive rezultate, hkrati pa so povsem usposobljeni za zagotavljanje varnosti, s čimer se tveganje popolne izgube vložka zaradi kraje bistveno zmanjša.

Drugo v isti kategoriji: