Učinkovita rešitev za ogrce in mozolje brez bolečin

Nečisto kožo polno mozoljev in ogrcev dobimo z nepravilno prehrano, napačno nego, premajhno količino dnevno zaužite tekočine ter zaradi stresa. Čiščenje kože lahko prepustimo kozmetičarkam, samo nam lahko z rednimi obiski hitro zmanjka denarja. Namesto tega se kot rešitev za ogrce in mozolje uporabi zelena naravna maska kar v udobju našega doma. 

Naravna maska za čiščenje in nego obraza

Nečistoče, maščobo in mozolje lahko odstranimo na naraven način. Zelena naravna maska je narejena iz popolnoma naravnih sestavin, ki niso živalskega izbora. Primerna je tako za vegetarijance, kot tudi vegane. 

Zelena obrazna maska za odpravo ogrcev in mozoljev

Naravna zelena maska razstruplja obraz in očisti kožo vseh nepravilnosti. Med delovanjem odstrani odvečno maščobo, obenem pa kožo nahrani. Maska vsebuje blato mrtvega morja, ki vsebuje veliko mineralov. Dodatne sestavine so tudi:

  • baobab in šipek,
  • neem zelišča,
  • zeleni algi.
Nečistoče, maščobo in mozolje lahko odstranimo na naraven način.

Nova rešitev za ogrce in mozolje ter čisto kožo v nekaj tednih

Trdovratne akne in ogrce je težko odstraniti. Prava nega mora tako vključevati uporabo naravnih sestavin, ki kožo nahranijo ter delujejo antibakterijsko. Sestavini Baobab in šipek delujeta antioksidativno ter spodbujata sintezo kolagena.  Neem zelišča imajo poleg antioksidativnih učinkov tudi antibakterijske. Zelene alge pa kožo nahranijo z vitamini in minerali. Koža ohranja svojo naravno čvrstost, po negi pa ne prihaja do pigmentnih madežev ali rdečice. 

YouTube video

Maska kot rešitev za ogrce in mozolje ter povečana čvrstost

Naše telo tekom staranja preneha oziroma upočasni tvorjenje kolagena. Sčasoma to pomeni, da koža ni več čvrsta in prožna. Prihaja do nastanka gub, podočnjakov, pigmentacij in podobno. Zelena naravna maska je idealna rešitev za odstranjevanje ogrcev in mozoljev. Vse njene sestavine pa omogočajo tudi hrambo kože in podkožnega tkiva. Zaradi antibakterijskega učinka ne prihaja do mozoljev in kasnejših brazgotin. Koža ostaja prožna, čvrsta in brez brazgotin.

Preberite si še naslednji članek: Zdravstvene in druge prednosti plastične kirurgije

Plastična kirurgija je storitev oziroma poseg s katerim lahko spreminjamo določene dele telesa. Plastična kirurgija ponuja povečanje ali zmanjšanje prsi.

Pravilno čiščenje kože in nanašanje ličil

Čiščenje je najpomembnejši postopek pri pravilni negi obraza. Samo čista in zdrava koža prenese več slojev ličil med nošenjem ličil ne prihaja do zabrisanosti ličil ali znate nasoljenosti kože. Priporočljivo je, da se obrazna maska uporablja enkrat tedensko, predvsem ob vikendih. Med vikendom ženske večinoma ne nosijo toliko ličil kot čez teden, kar omogoča koži, da se spočije. Pred nanosom maske je potrebno odstraniti ličila in odvečno maščobo. Nato se na kožo nanese maska. Potem, ko odstranimo masko pa na obraz nanesemo matirajočo hidrantno kremo.

Preberite si še naslednji članek: Chia semena so bogata s hranili

Potencialnih koristi chia semen so se zavedali že Azteki in Maji. Kljub svoji majhni velikosti so polna različnih hranil

Drugo v isti kategoriji: