Pisarniški stoli in pisarniške mize

Če imamo v naših domovih prostor, se pogosto odločamo za neke vrste delovno sobo ali pa vsaj ločen pisarniški kotiček. Nekateri ga potrebujejo, ker delajo od doma, drugi pa imajo radi, da je v hiši ali stanovanju nek kotiček, kamor so postavljeni pisarniški stoli (http://www.ergoles.si/kategorije/pisarniski-stoli) in mize po našem okusu. Tam lahko vso dokumentacijo od finančnih do drugih administracijskih zadev urejamo v miru. Če imamo tak kotiček v službi, smo omejeni s postavitvijo in s tem, kakšna je pisarna videti. Doma pa se lahko prepustimo domišljiji.

Najbolj pomembno je, da najdemo miren del stanovanja. Za delovni prostor niti ne rabite veliko prostora. Potrebujemo ga le za pisarniško mizo, za police ali omarice imate prostor nad njo, pod mizo pa je lahko še kakšen predalnik na kolescih. Pisarniški stoli pa ravno tako ne zavzamejo veliko prostora. Če imate ta kotiček v enem izmed skupnih prostorov, ga lahko malce ločite tako, da na primerno mesto postavite odprto ali delno zaprto knjižno omaro.

Kadar gre za delo od doma, pa je vendarle bolj primerno, da gre za popolnoma ločen prostor, ki se ga da dobro prezračevati in je prisotne dovolj naravne svetlobe. Pisarniški stoli so prav tako zelo pomemben dejavnik v naši pisarni, saj je od njih odvisno, ali se bomo na delovnem mestu počutili dovolj udobno. Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli so najprimernejša izbira in je vanje vredno investirati kakšen evro več. Tudi barve stene in vrsta tal so stvari, ki jim posvetimo posebno pozornost, stol pa lahko s kakšnim detajlom v enaki barvi da piko na i. Barva naj bo taka, da spodbudi vašo produktivnost, hkrati pa deluje sproščujoče. Zapomnite si, da dober stol pomeni, da se boste dobro počutili tudi, ko boste odšli iz pisarne. V nasprotnem primeru boste potrebovali nekaj sprostitve. Vpipkajte masaže Maribor, Celje, Ljubljana ali katerikoli kraj kjer želite in iskalnik vam bo poiskal ponudnika.

Če boste v domači pisarni sprejemali stranke, pisarniški stoli niso edini stoli, ki jih boste potrebovali. Udoben stol in manjša mizica bosta v tem primeru zelo dobrodošla in bosta na stranke naredila dober vtis.

Novo pisarniško opremo si boste prinesli v nov prostor, seveda pa si prej preberite, kako poteka najem in oddaja stanovanja Ljubljana, veljajo pa podobni nasveti tudi za poslovne nepremičnine.

Drugo v isti kategoriji: