Nosilci za smuči so zelo priročni

nosilci za smuči

Nosilci za smuči so zelo priročna zadeva, saj nam omogoči prevoz smuči, ne da bi nam te bile v napoto. V našem vozilu pa je še vedno prostor za drugi prtljago, ki jo odpeljemo s samo, ko se odpravimo na zimsko smučanje. Ljubitelji smučanja komaj čakajo prve zimske dni in prve snežinke, ki pobelijo naša smučišča.
Nekateri že ob prvem zapadlem snegu nadenejo smuči in se prepustijo užitkom slaloma po belih strminah. Pri nas imamo kar nekaj smučišč, ki so jih strastni smučarji že zagotovo prevozili neštetokrat in zaradi tega se nekateri podajo na zimske počitnice tudi v tujino. Če se odpravljate na tuja smučišča, potem s sabo vzamete nekaj več prtljage in vam nosilci za smuči pridejo več kot prav, da imate še vedno dovolj prostora za vse potrebščine.

Nosilci za smuči in snežne deske

Nosilci za smuči in snežne deske so narejeni iz aluminija in imajo precej aerodinamično obliko. Da smučarsko opremo natovorimo in raztovorimo ne potrebujemo veliko naprezanja, saj je to precej enostavno. Še posebej če imajo nosilci drsni sistem, ki pripomore, da je vse veliko lažje. Nosilci so odlični tudi zaradi tega, ker jih lahko imamo nameščene skozi celotno zimo in nam tako ni treba vedno zapravljati čas z montažo. Res je, da je med tem časom lahko poraba goriva nekoliko višja, ampak če ste strastni smučarji in se redno odpravljate na smučišča, potem vam to nebo nobena težava. Nosilci so namenjeni za smuči in prav tako deske, ki se vodno bolj popularne, predvsem v svetu mladih. Prostora na strešnih nosilcih za naš avtomobil je dovolj, da se lahko na počitnice in smučišče odpravi celotna vaša družina.

Nosilci za smuči imajo tudi možnost izposoje

YouTube video


Pred kratkim je na trg prišla tudi možnost izposoje nosilcev za smuči in drugih nosilcev, ki nam omogočajo lažji prevoz naših smuči, koles, itd.. Izposoja je namenjena za tiste, ki se na bele strmine podajo le 1x do 2x na leto in je za njih precej bolj ugodna izposoja, kot pa sam nakup. Še posebej pa je odvisno kje si jih izposodimo. Včasih nam na pomoč lahko priskočijo prijatelji in si lahko nosilce za smuči izposodimo pri njih. Tisti, ki pa nimajo te sreče, pa jim je omogočena izposoja nosilcev le za nekaj eurov na dan, kar pa je seveda zelo ugodno.

Drugo v isti kategoriji: