Magento spletne trgovine za doseg vaših ciljev

Magento je edina platforma, ki je bila posebej zasnovana in razvita za potrebe prodaje. To se kaže v njenih naprednih možnostih, ki omogočajo prilagodljive pristajalne strani, različne produktne pakete, up-sell in cross-sell tehnike, promocijske kupone, integracijo e-novic, listo želja, pošiljanje e-sporočil ob zapuščeni košarici in še veliko več. Izdelava spletnih trgovin Magento vam nudi vse potrebne funkcionalnosti, ki vam pomagajo optimizirati prodajo in doseči večjo učinkovitost.

Poleg tega Magento, še posebej v izdaji Enterprise, prinaša vrsto prilagoditev za B2B poslovanje. To vključuje izdajanje povpraševanj, prilagajanje katalogov in cenikov glede na stranko, podporo za več nabavnikov znotraj enega računa in še veliko več. Zaradi teh funkcionalnosti je Magento pridobil vodilno mesto med spletnimi B2B prodajalci. Hkrati pa Magento ostaja najbolj priljubljena izbira uspešnih spletnih prodajalcev, ki jih prepričajo njegove zmogljive možnosti za prodajo.

Zanesljiva izdelava spletnih trgovin, ki povečujejo prodajo in privabljajo nove stranke.

V letošnjem letu smo priča močnemu porastu števila spletnih trgovin, še posebej na priljubljeni platformi Magento. Spletna prodaja je postala nujnost tudi za trgovce, saj so se potrošniki naučili, da je spletno nakupovanje varno in enostavno.

Vodilna platforma za spletno prodajo z možnostjo rasti

Spletna prodaja že nekaj let neprestano raste, saj spletni trgovci lahko ponujajo nižje cene, saj imajo nižje stroške obratovanja v primerjavi s fizičnimi trgovinami. Hkrati pa lahko še vedno zagotavljajo visoko kakovostne izdelke, enakovredne tistim, ki jih najdemo v fizičnih trgovinah.

Magento je izjemno priljubljena CMS platforma za izdelavo spletnih trgovin. Omogoča zmogljivo in prilagodljivo izkušnjo uporabnikov ter učinkovito upravljanje naročil, zalog in strank. Magento je sposoben obvladovati veliko število izdelkov in naročil v zelo kratkem času.

Platforma Magento je že v osnovi zasnovana za povečanje prodaje, saj ponuja številne vgrajene možnosti za pospeševanje prodaje. Številne znane blagovne znamke, kot so Nike, HP, Canon in Seat, uporabljajo Magento za svoje spletne trgovine.

Izbirate lahko med brezplačno in plačljivo različico Magento

Pri izdelavi spletne trgovine na platformi Magento lahko izbirate med brezplačno ali plačljivo različico, odvisno od funkcionalnosti in podpore, ki jih potrebujete. Pri samostojni izdelavi spletne trgovine največji vložek predstavljata čas in znanje, ki ga zahteva tak projekt.

Gostovanje spletne trgovine na platformi Magento zahteva močne strežnike, priporočamo izbiro slovenskega ponudnika gostovanja zaradi boljše podpore in lažje komunikacije.

Magento ponuja tudi široko paleto razširitev, okoli 5900, ki so na voljo na Magento tržnici. Vendar svetujemo, da pri izbiri razširitev poiščete nasvet strokovnjaka, še posebej, če ste novi v svetu spletnega trgovanja.

YouTube video

Pri selitvi obstoječe spletne trgovine na Magento je potrebna previdnost, saj Magento uporablja poseben model baze podatkov. Priporočamo, da poiščete pomoč specializiranega strokovnjaka za učinkovito izvedbo selitve.

Drugo v isti kategoriji: